USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинські «пластуни» розповіли про власну історію. ФОТО

11 Квітня 2013 16:27
У Луцьку відкрили виставку, присвячену історії «Пласту».

Відкриття фотодокументальної виставки під назвою «Історія «Пласту» на Волині» відбулося сьогодні, 11 квітня, у приміщенні Волинського краєзнавчого музею. Захід приурочено до 101-ї річниці з моменту складання першої пластової присяги, яку відзначають 12 квітня.

Відвідувачі експозиції мали можливість ознайомитися з особистими фотосвітлинами та інформацією про засновників скаутської організації.




Зокрема, на виставці почесне місце відведене сьогоденню організації Нагадуємо, що на Волині існує 4 діючих куреня «пластунів» - два дівочі і два чоловічі.




Так, гостям виставки показали колекцію пластових нашивок, значків, зразки вузлів та вироби ручної роботи.




Керівник осередку «Пласту» у Луцьку Олег Лапковський розповів присутнім про найближчі заходи та особливості роботи організації.



«На цій посаді працюю уже рік. Зізнаюсь чесно, нести таку відповідальність – доволі важко, але мені це подобається», - з посмішкою зауважив керівник луцьких скаутів.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus