USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські правоохоронці можуть фіксувати порушення щосекунди. ФОТО

21 Серпня 2013 14:32
Відтепер у пошуково-розшукових справах працівникам Ковельського міськрайвідділу допомагатимуть записи камер відеоспостережень, інформує ProKovel.
У повідомленні йдеться, що міська влада винайшла можливість придбати та надати у користування правоохоронцям дві потужні, непомітні, сучасні відеокамери, одну з яких встановили в районі Привокзальної площі, а іншу – поряд із Будинком Рад. Вони обидві своїм далекоглядним оком охоплюють досить таки велику територію. Відеоінформація надходить на центральний пункт чергової частини міськрайвідділу і там фіксується. Правоохоронці щосекунди спостерігають за всім, що відбувається в місті, зі встановлених двох моніторів.

«Наразі, працівники міліції освоюють нововведення, технічно вдосконалюють свою роботу, вчаться йти в ногу з часом. Подарована нам система - унікальна, адже дозволяє, сидячи в кріслі, навіть розгледіти пасажира авто, яке припарковано, скажімо, навпроти центрального входу залізничного вокзалу, чітко зафіксувати номер машини, водій якої порушив правила дорожнього руху тощо. Я певен, що якби встановити такі відеокамери на основних вулицях Ковеля, то бажаючих скоїти злочин значно б поменшало», - відзначив начальник Ковельського міськрайвідділу УМВС України в області Анатолій Оксентюк.
Зі слів Оксентюка, таких вулиць у місті нараховується близько 40, проте на цю кількість відеокамер вони не розраховують, однак уже мають домовленість з мерією на придбання декількох.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрiй76 Показати IP 21 Серпня 2013 17:39
Гарна ідея...Але як майже на кожний закон є свій"антизакон",так і на кожну камеру може знайтися свій"кірпіч"...
Володя Показати IP 21 Серпня 2013 22:49
А чи законо ставити "приховані" камери???? а ст 307 цивільного кодексу???? а ПРАВА ГРОМАДЯН?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus