USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські правоохоронці протидіяли груповим порушенням. ФОТО

30 Жовтня 2013 12:32
Усіх керівників міських та районних відділів міліції о 6-ій ранку підняли по тривозі, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.

Усі вони подолали смугу психофізичного лабіринту, а після цього, отримавши необхідне спорядження, здобули практичні навички під час припинення групових порушень громадського порядку та при захопленні адміністративних приміщень.

Захід у рамках навчання волинських правоохоронців на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції відбувся за участю начальників міськрайорганів внутрішніх справ Волині.

Протягом двох днів працівники міліції за студентською лавою слухали курс лекцій щодо взаємодії правоохоронних органів під час негласних слідчих (розшукових) дій, щодо особливостей виявлення та викриття корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних із корупцією, щодо використання електронних засобів контролю. Не оминули увагою також вивчення окремих розділів Кримінального процесуального кодексу.

Згодом міліціонери відпрацювали методику самозахисту, у тому числі затримання правопорушника спереду, звільнення від захоплення та захист від зброї, а також алгоритм дій під час реалізації плану комплексного використання сил та засобів єдиної дислокації.

«Наступного дня всіх керівників міських та районних відділів міліції о 6-ій годині ранку підняли по тривозі. Усі вони проходили смугу психофізичного лабіринту, а після цього, отримавши необхідне спорядження, здобували практичні навички під час припинення групових порушень громадського порядку та при захопленні адміністративних приміщень. Таким чином кожен, виконуючи певну роль, зміг побачити, якими повинні бути дії працівників міліції у випадку ускладнення оперативної обстановки» , – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук.

Своєю чергою, підсумовуючи навчальних збір, начальник УКЗ УМВС України у Волинській області полковник міліції Микола Фень відзначив: «Навчання на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції – необхідна річ: тут кожен може на практиці застосувати і вдосконалити свої теоретичні знання. Адже у міліції повинні працювати спеціалісти, які вміють чітко і злагоджено діяти у екстремальних, а подекуди навіть критичних ситуаціях».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus