USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські рятувальники ходять від хати до хати. ФОТО. ВІДЕО

7 Листопада 2013 12:07
З метою загострення уваги мешканців будинків на дотриманні правил безпеки у Володимир-Волинському районі працівники Управління ДСНС у Волинській області організували планові пожежно-профілактичні рейди у житловому секторі.
Рятувальники відпрацювали у п’яти населених пунктах (селах Зимне, Шистів, Горичів, Фалемичі та Лудин) Зимнівської та Лудинської сільських рад, - повідомили у прес-службі волинських рятувальників.
Працівники ДСНС заходили у кожну хату та нагадували основні правила пожежної безпеки, вказували людям на основні недоліки під час облаштування пічного опалення, нагадували про необхідність очищення від сажі печей.





Особливу увагу під час перевірок рятувальники звернули на категорії соціально незахищених верств населення.
Під час інформаційно-роз’яснювальної роботи фахівці управління ДСНС в області залишали листівки з правил пожежної безпеки у поштових скриньках громадянам, яких не було вдома.
Обстежили 187 житлових будівель, навчанням охопили 691 людину, з них 9 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, загалом 23 людини; 18 людей поважного віку та 37 людей з багатодітних сімей.
Такі відпрацювання будуть і надалі, адже вже у цьому році кількість пожеж в області зменшилась на 18% ( 870 пожеж у цьому році проти 1062 за аналогічний період торік), а також зменшилась кількість загиблих під час пожеж на 64,4% (16 загиблих проти 45), - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus