USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські СБУ-шники «озолотилися». ФОТО

28 Червня 2013 13:15
Змагання із військово-прикладних та масових видів спорту серед управлінь Служби безпеки України у Волинській, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях відбулися у Луцьку вчора, 27 червня.

Про це повідомили у прес-центрі СБ України.

Саме у Луцьку почали організовувати спортивні спартакіади серед працівників спецслужби ще у 1965 році, коли першість виборювали представники Волині, Рівненщини та Брестської області Республіки Білорусь.

Спортивне свято співробітників СБУ відповідає викликам сьогодення та сучасним вимогам керівництва Служби щодо високого рівня фізичної готовності та спортивної майстерності особового складу правоохоронного органу спеціального призначення.

Ці традиційні змагання називаються «Кубок Дружби».

До програми спортивного форуму включають турніри зі стрільби, плавання, легкої атлетики, гирьового спорту, шахів, міні-футболу та волейболу.

Серед учасників «Кубка Дружби» є провідні спортсмени, члени збірних команд із цих видів спорту, переможці та призери відомчих чемпіонатів, змагань загальнодержавного та міжнародного рівнів.

Учасників змагань привітали заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк та перший заступник голови Луцької міської ради Святослав Кравчук.

За присутності керівників регіональних управлінь, що брали участь у змаганнях начальник Управління СБУ у Волинській області генерал-майор Володимир Мельникович відкрив турнір та наголосив на актуальності та важливості цієї спортивної події.

У підсумку напруженої але дружньої боротьби переможцем змагань стала команда господарів турніру, срібний та бронзовий «Кубки Дружби» здобули колективи фізичної культури Рівненської та Хмельницької областей.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus