USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські журналісти – найкращі, - мер Луцька. ФОТО

6 Червня 2013 14:32
Волинських «майстрів пера» з нагоди професійного свята відзначили грамотами та подяками владці області та міста Луцька.
Урочистості з нагоди Дня журналіста відбулися у Палаці культури Луцька 6 червня.
Заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк зазначив, що волинські журналісти та письменники відомі не лише на теренах області, й в усій Україні. Побажавши вдячних телеглядачів, слухачів та читачів, він додав: «Творчих успіхів усім, яскравих матеріалів, які зачеплять волинян, спонукатимуть до переосмислення, до оцінок, до дій».








А те, що облдержадміністрація відзначила журналістів, віце-губернатор назвав прикладом співпраці журналістів і влади.
Так, з-поміж інших від обласного органу виконавчої влади привітали журналістів газет «Волинська газета», «Вісті Ковельщини», «Відомості.інфо», «Слава праці», «Сім’я і дім», «Волинь-нова», «Слово правди», «ТРК Аверс», ВОДТРК, інтернет-видань «Волинські новини» та «Волинський інформаційний портал».







Перший заступник голови Волинської облради Юрій Лобач також привітав журналістів. «Дякую за вашу нелегку роботу… Бажаю вам об’єктивної інформації, вдячних читачів, цікавих новин, високих рейтингів і найголовніше – високих гонорарів», - зазначив він. Окрім того, перший заступник голови Волиньради відзначив, що у залі присутня велика кількість чарівних жінок, та й взагалі журналістика – жіночого роду.
Відзначив грамотами і подяками облради Юрій Лобач журналістів газет «Волинь-нова», «Селянське життя», «ТРК Аверс», ВОДТРК, інтернет-видань «Волинська правда» та «Волинський інформаційний портал».













Луцький міський голова Микола Романюк також приєднався до привітань. «Маючи можливість спілкуватися з журналістами з усієї України,… разюче відчутно різницю між волинськими журналістами із журналістами з інших областей. Це є так, непевно, в першу чергу тому, що – це вже я втретє скажу – волинські журналісти – найкращі в Україні однозначно, а по-друге, тому що в нас є якась гармонія, взаєморозуміння, розуміння того, що ми всі разом робимо спільну справу», - зауважив мер Луцька.
«Ми гордимося усім журналістським колективом, який є у нас на Волині», - підсумував Микола Романюк.




Почесними грамотами від Луцької міської ради нагородили журналістів газет «Луцький замок», «Волинська газета», «Вісник+К», «Волинь-нова», радіостанції «Сім’я і дім». А подяки від мерії отримали журналісти газет «Відомомсті.інфо», «Аверс-прес», інтернет-видань «Волинський інформаційний портал», «Волинська правда», «Віче-інформ», ВОДТРК.
А впродовж дійства для усіх присутніх виступили співачка Галина Конах, цимбаліст, переможець Всеукраїнської премії «Нові імена України» Іван Гнатів та співак Василь Чепелюк.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Поціновувач Показати IP 6 Червня 2013 14:50
Свєта - "Волинська газета" класна!!!!!!! Красуня, дуже мені подобається.
Наші ліпші Показати IP 6 Червня 2013 14:55
Зоя Василівна - лялечка! Найгарніша! І плаття в неї найвишуканіше!
лучанин Показати IP 6 Червня 2013 16:29
якщо їх ніхто не бє значить це не журналісти а так одна назва
Александр до лучанин Показати IP 6 Червня 2013 16:53
Наверняка сказано заслуженным журналистом Украины
Правда. Показати IP 6 Червня 2013 17:34
неадикватної Качан та косого Ричука нема і не буде!!!
Кривда до Правда. Показати IP 6 Червня 2013 17:46
Так само як і нема істеричної Садницької
хм Показати IP 6 Червня 2013 21:33
Цікаво, а хто з них всіх журналіст за професією?!
СоломіЯ до хм Показати IP 7 Червня 2013 00:24
А ви не знали? Лобач!!!:)))
Sasha Показати IP 7 Червня 2013 00:26
Іринка Островська - the best!!!
Лучанин Показати IP 7 Червня 2013 00:55
Безграмотні, непрофесійні, але ж свої, волинські, тому і найкращі. Якщо хоч хтось з них напише правду, то в тексті зробить стільки помилок... Якщо ж ви постійно боретеся з тими нехорошими чиновниками, то чого ж з їх рук нагороди берете, привітання від них вислуховуєте? Після цього ви теж про них правду напишете? Хоча, ви ж теж "влада", а вона на своїх і чужих не ділиться. До цього всі вже звикли. Тож єдине побажання - навчіться хоча б грамотно писати!
Ірина Показати IP 7 Червня 2013 01:31
Такого підрахунку ще ніхто не робив! Щороку з інститутів виходить 90, а то й більше журналістів і їх дотичних. Де вони працюють? Невідомо. Так само невідомо,чому ніхто не перевірить - хто за спеціальністю викладачі, вчителі, вихователі... Сурйозна)) і майже секретна тема!
Корінний лучанин Показати IP 7 Червня 2013 08:46
В нас немає НЕЗАЛЕЖНИХ ЗМІ !!! Раніше була ПОЛІТИЧНА цензура, тепер цензура ГРОШОВИХ МІШКІВ !!! Це кажуть журналісти з досвідом, справжні авторитети, які не ліплять "заказняк"!!! Хороших журналістів на ВОЛИНІ - ОДИНИЦІ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus