USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського нардепа не пустили до Білорусі

25 Квітня 2016 18:46
Народного депутата України, члена української делегації у ПАРЄ Ігоря Гузя не пустили до Білорусі. Так, сьогодні, 25 квітня, волинському нардепу Ігорю Гузю та його

помічникам на міжнародному пункті пропуску «Дольськ – Мохро» відмовили у в’їзді до Республіки Білорусі. Інцидент трапився близько 16 години.

Про це повідомили у прес-службі Ігоря Гузя.

Білоруські прикордонники повідомили нардепу, що підставою заборони в’їзду до Білорусі є подання зі сторони відповідних органів Російської Федерації.

Нагадаємо, Ігор Гузь є заступником голови Комітету Верховної Ради у закордонних справах та членом української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

У рамках робочої поїздки до Білорусі, Ігор Гузь планував зустріч з батьками окремих білоруських добровольців, що воюють за Україну на Донбасі. Нещодавно волинський нардеп у Верховній Раді став на захист цих хлопців. Нині їх та родини переслідують на батьківщині, проводять обшуки та тиснуть. Тому Ігор Гузь виступив із ініціативою накласти мораторій на видачу таких добровольців Білорусі й інших країнам.

Також була запланована низка зустрічей з дипломатичною службою Посольства України у Республіці Білорусь та представниками української діаспори і опозиційних сил.



«Нас зупинили на кордоні прикордонники, далі «підтягнулися» працівники КДБ та інших "компетентних органів". Через це все за поданням Росії мене не пустили до Білорусі. Те, що я заступник голови комітету в закордонних справ парламенту та член української делегації в ПАРЄ, не взяли до уваги. Фактично такий крок ще раз доводить несамостійність зовнішньої політики цієї держави.

Здійснили обшук автомобіля, а в паспорт поставили відмітку "в'їзд заборонено". Аргументували, що це вимога Російської Федерації. Нагадую: наш президент, екс-міністр МЗС Петро Порошенко вже рік не може призначити Посла України в Білорусі. Така домовленість? Щоб Кремль не дражнити?», - прокоментував ситуацію Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
Дядько Показати IP 25 Квітня 2016 18:59
Гузю, нє...уй шастать по чужих країнах і експортувати той безлад, що ви (маю на увазі всю теперішню українську владу) тут натворили! А білоруси молодці - не допускають експансії всякого лайна на свої терени. Так тримати! І ще до Гузя: вже всі передвиборчі обіцянки виконав у свої батьківщині? А коли востаннє був на своєму 19 виборчому окрузі, пане члене делегації в ПАРЄ??
Західняк до Дядько Показати IP 25 Квітня 2016 20:06
Ти краще по інтернету пошарься коли він був на окрузі. Коли робота в окрузі тоді він і там. Так що не будь ЗОМБІ
Дядько до Західняк Показати IP 25 Квітня 2016 22:30
Я не зомб)) Наше суспільство поділене здебільшого на "ватників" і "вишиватників", і ось недавно прочитав, що вже є такий новий політологічний термін, як "адекватники" - люди, що об'єктивно сприймають суспільно-політичну реальність і не вдаються до різного роду крайнощів у власних поглядах. Якщо хочеш, то я відніс би себе саме до третіх)
Тітка до Дядько Показати IP 25 Квітня 2016 20:48
От якраз і часто Гузь буває у своєму окрузі - їздить, з людьми спілкується, шось да робить. І передвиборчі обіцянки виконує, не так як хотліося, а ле виконує. ви почуйте в окруз іншиз нардепуів чи про них знають. та фігуншки. ніде не чути, і нічо не говорять. а тут - людина на слуху, і всеодно, не так. от та українська ментальність.
Дядько до Тітка Показати IP 25 Квітня 2016 22:20
Ви, певно, якась Гузева тітка=) Всі його депутатські дії мінімальні і спрямовані кожен раз тільки в напрямку САМОПІАРУ! Я живу в одному з населених пунктів 19-го округу, тому добре знаю, що кажу.
Сергій Показати IP 25 Квітня 2016 19:24
Гуся в духовку!
Ще один Сергій до Сергій Показати IP 25 Квітня 2016 20:33
Ось так і відбувається у нас в Україні, ладні засовувати один одного в духовку, а на іноземців ображаємося, критикуємо, погано ставляться, за кордон не пускають. Якщо поваги в середині немає, то не варто її очікувати від чужих людей.
привіт від вишковськ Показати IP 25 Квітня 2016 19:48
КОМУ ТЕ ЧМ* ТРЕБА.... ТУТ СВОЇХ ХАБАРНИКІВ ХВАТАЄ. А ВОНО ЧМ* СУНИТЬСЯ ЗІ СВОЇМ УСТАВОМ ДО БАЦЬКА ..
знаюча до привіт від вишковськ Показати IP 25 Квітня 2016 20:11
Навіть толком коментар написати не можете, обгрунтувати свою думку як і належить європейському українцю, якщо ви такі є. До Гузя є також, як і до всіх нас, чи вас, купа претензій. Не боїться критика і робить свою роботу,
факт до знаюча Показати IP 25 Квітня 2016 20:42
Де тут єуропейські українці? Не смішіть, то лише слова гарні, а на справах колгосп-колгоспом!
ще не зовсім свідоми Показати IP 25 Квітня 2016 20:01
Правильно зробили. Від Гузя толку, шо в Україні, що у Білорусі, що в Екваторіальній Гвінеї. Мабудь, на збіговисько "свідомих" поспішав...
Отакої до ще не зовсім свідоми Показати IP 25 Квітня 2016 20:21
Гузь, не слухай цих всіх....., просто виконуй те, на що сподіваються від тебе виборці. І ті, кому ти свою підтримку вже задекларував.
Коломия до Отакої Показати IP 25 Квітня 2016 20:39
Бокоч - рука ще не терпне від дописів? :)))
Волинянка Показати IP 25 Квітня 2016 20:07
Слухайте, а від кого тут єх толк. та від кожного з нас нема толку. А Гузь знайщов час і поїхав підтримати оюдей. З вас ж ніхто ж не поїде. А от бла-бла-бла, да канешно.
Світлана Показати IP 25 Квітня 2016 20:11
нда... видно Гузь добре насолив уже Путлєру і Лукашенку( але молодець, що добивається далі!
12324 до Світлана Показати IP 25 Квітня 2016 20:28
Не людей, а найманців і таких же нациків як сам.
Анатоль_ Показати IP 25 Квітня 2016 20:11
Ех, Гузь,Гузь))) Немає тому Гузю чим занятися)))
Петроль до Анатоль_ Показати IP 25 Квітня 2016 20:19
І тобі Анатоль певно також немає чим зайнятися, якщо тут "сидиш".
Тедді Показати IP 25 Квітня 2016 20:16
Собаки лають - караван йде! А ви далі ховайтесь по своїм норам! ...
Прагматик Показати IP 25 Квітня 2016 20:17
Чуєте, коментатори, бачу любити ви цю роботу. А що, комфортніше сидіти за компом і фігню писати, а за конкретну справу взяти - нема часу. Гузь - амбітний так, але відкритий і відвертий до всіх. І за те, що заступився за білоруських хлопців - треба сказати дякую від всіх нас. Бо, ті хлопці, там на Схорді ризикують життям, а ви тут - коментатори - тільки ворожнечу розсіюєте.
Антизомбі до Прагматик Показати IP 25 Квітня 2016 22:39
Хай краще їдуть ті хлопці додому. В них процвітаюча країна. Тільки живи, працюй, рости дітей, насолоджуйся людським щастям. Чого вони приїхали сюди воювали. Де тут прагматизм в потуранні того, що нашу Україну перетворюють у поле бою різні радикали з різних частині світу за невідому чиї гроші і для чиїх зисків з цієї війни?
Кулинар Показати IP 25 Квітня 2016 20:19
Гуся в духовку!
Алесь Показати IP 25 Квітня 2016 20:23
Білоруські бійці вдячні Ігорю Володимировичу за підтримку! Живе Білорусь! Слава Україні!
Бадзюн Іваничі Показати IP 25 Квітня 2016 20:25
Молодець так тримати!!!
Лучанин Показати IP 25 Квітня 2016 20:27
Очередной пиар! Он же давно знал, что дорога ему туда закрыта. Зачем тогда поехал?
патріот Показати IP 25 Квітня 2016 20:37
На Гузю білоруси давно "клеймо" поставили, за участь у протидержавних акціях і видворили його з країни без праву в'їзду і надовго! Думав під депутатством проскочити - а зась, там спецслужби справно працюють і таке л@...но їм там не треба! Люди живуть спокійно, то не суйтесь до них!!!
Патріотка до патріот Показати IP 25 Квітня 2016 20:44
А при чому тут білоруси, ти шо не читаєш повідомлення, Рассєя запретіла. А клеймо треба ставити і на таких "патріотах" як ти, шановний коментатору. Так, люди живуть спокійно, але у нас не спокійно, бо поки будемо гризти один одному горло, і шукати, хто хороший, а хто поганий, то й так і буде, "гризоття"
Ліда Показати IP 25 Квітня 2016 20:44
Краще б пустили і закрили там на років 20 з гаком, а то тільки язиком чеше і піариться, щоб на наступних виборах пройти. Вибори то вже на носі!!!!
Лідок до Ліда Показати IP 25 Квітня 2016 21:41
А хто не піариться, покаже пальчиком, Лідок. І чим ти радуєшся, що твоїх братів та сестер в інших державах закриють? Дружище, ти звідки, може з Криму?
Українка Показати IP 25 Квітня 2016 20:57
Прикро, що представника української влади, та ще й заступника голови Комітету ВРУ у закордонних справах не пропускають до сусідньої держави. Ми ж братні народи! Видно звідки вітер дме....
лучанин до Українка Показати IP 25 Квітня 2016 21:32
....там і свого лайна вистачає... )
Москаль Показати IP 25 Квітня 2016 21:47
От люди! Причём здесь Россия, если Гузь прямо сказал куда и для встречи с кем он ехал. Игорь, сиди дома у себя на украине и не мешай белорусам спокойно жить. Ну, если КГБэшники быстро подтянулись, значит знали заранее, что Гузь едет и значит хорошо работают в отичие от наших СБУшников. Игорь, в твоём окружении завёлся "крот". И это радует!
Патріотка Показати IP 25 Квітня 2016 22:51
Люди,коли нарешті,ви почнете оцінювати людей по їх розуму,здатності і реальному бажанні працювати на користь держави,а не просто по їх говоріть ні,який може бути позитивний результат від таких"гузів" ,що вони вміють, було би смішно,як би не було так страшно... серед волинян є розумні, чесні і працьовиті,але вони інтелігентні і скромні.Давай підтримувати таких!!!!
Ще одна патріотка до Патріотка Показати IP 25 Квітня 2016 23:47
Та де ж ті чесні і працьовиті люди? За два роки розгромили Волинь, ніде порядку немає. Маневицький район - ліси перериті, як після війни. Люди між собою ворогують. По-тихеньку все це переходить на інші райони. На Митниці - бардак - конфлікти. Гунчик, далі свого кабнету і ОДА нічого і нікого не бачить. Там повний бєспредєл. Люди в черга за візами до польського консульства, за візами, щоб поїхати і пахати на поляка. Принижують у себе в державі, у своєму місті пере консульством іншої держави, іще платать за це гроші. І принижуються в чужій державі. Нікому Україна не потрібна, якщо ми самі її не цінуємо. Якщо в один одному бачимо ворога. От блін, Гузь спланував до бацька Лукашенка. Це його рішення і його справа! Ні, знову не так, він має робити інше,пишуть коментатори. Ви, шановні друзі, краще б "шашками махали" і більше головою думали , коли на вибори йшли, і вибирали ось ту владу, тих депутатів. Та ні, вибрали, а потім не знаємо, не чули, ні х**на не робить.Та не буде в нашій державі порядку, коли кожен з нас не наведе у себе в голові порядку.
Устим Показати IP 25 Квітня 2016 23:54
Гузю не вірю. псевдо патріот.
адекватник Показати IP 26 Квітня 2016 08:20
Радує, що багато адекватних коментів і люди розуміють що і до чого але прикро одне, що мала горстка таких "патріотів" як Гузь всеж таки пролазить до владних кабінетів і потім "керує" країною, а наслідки всі ми бачимо :( Тримаймося!!!
правильно Показати IP 26 Квітня 2016 09:15
Білоруси молодці! Правильно зробили, нічого шастати і заразу розносити.
дибілам Показати IP 26 Квітня 2016 10:38
Свободівці!!!Що ви зробили?Та нічого.Прапоромахайли!!!Лидацюги!!!Прихвостні бандерлогові!!!Гузь так тримати, громада 19 округу знає свого депутата.І міняти на фашистсько - свободівську ідеологію ніколи не буде
ДНР Показати IP 26 Квітня 2016 10:42
Гузь давай вперед!!!Диванні патріоти ви всі отримаєте пизд...ну
правильно Показати IP 26 Квітня 2016 11:01
Гусь в агонії не знає що робити куди податися, за шо вхопитися. Время ликования минає, треба знову шось думати. Бо по інакшому він не може. Коротше: брєд сивої кобили все те що він робить. Ганьба.
дурню до правильно Показати IP 27 Квітня 2016 07:09
Видно хто в агонії.Вся морда в слині.“Сину витри слину“Патріотик ти унітазний скучив за своїм майданутими?)У 19 окрузі такого дбайливого і доступного депутата не було і ніколи не буде.Володимир за Гузя.
Едуард Показати IP 27 Квітня 2016 00:06
Все луже просто для тих это знае гузь з мельником сидИли у КПЗ за провокации до Влади от и все
Игорьку Показати IP 27 Квітня 2016 00:08
Треба було поставили штамп везд и выезд п****в запрещен
дурноватому від Игор до Игорьку Показати IP 27 Квітня 2016 15:01
Сидіти будеш на зоні.Там і отримаєш свій штамп в одне місце.
1111 Показати IP 27 Квітня 2016 09:38
Їхав домовлятись про контробанду а Білоруси просікли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus