USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович та Табачник особисто привітали луцького вчителя. ФОТО

4 Жовтня 2013 13:13
З нагоди професійного свята – Дня вчителя і працівників освіти – у профільному міністерстві сьогодні віншували переможців Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року», який цьогоріч проводився уже 16-й раз. Відзначили у столиці і лучанку.

Щороку конкурс організовується серед фахівців-вчителів із п’яти предметів. Кращих Вчителів року-2013 уже вітали в областях, сьогодні ж з ними зустрівся спершу Дмитро Табачник, а потім в Адміністрації президента почалася й зустріч-спілкування з Віктором Януковичем.

У столиці віншували Олену Лисянюк (номінація «Французька мова», м. Житомир), Романа Валентюка (номінація «Фізика», м. Севастополь), Євгена Мотурнака (номінація «Інформатика», м. Харків), Тетяну Єпіхіну (номінація «Російська мова», м. Запоріжжя) та вчителя музики Луцького навчально-виховного комплексу № 9 Марину Приходько (номінація «Музичне мистецтво», м. Луцьк).

Під час короткого спілкування з Дмитром Табачником, кожен із переможців конкурсу поділився своїми думками та баченням напрямків розвитку навчального процесу та вивчення школярами предметів, які вони викладають.

Міністр освіти акцентував на основних проблемах, які на цьому етапі уряд нашої держави вирішує в галузі освіти. Це - і програма «Шкільний автобус» і підготовка нових підручників, процес оптимізації малоперспективних шкіл, в яких навчається від 1 до 40 учнів (є й такі в нашій країні, – авт.), перспективи переходу України до профільної школи.

Переможців конкурсу привітали квітами, подарували цінні подарунки.

Зустріч з Президентом України за станом на 13.00 ще триває, тому про її зміст ми повідомимо у наступних оновленнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інвестицію в майбутнє зробив «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк». ФОТО


Володимир КАМІНСЬКИЙ спеціально для Волинських Новин


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus