USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинському спортсмену-захиснику потрібні кошти на пересадку серця

9 Грудня 2015 07:00
Волинський спортсмен Олександр Світлицький, який провів вісім місяців на фронті, потребує пересадки серця. В Україні це неможливо, а за кордоном така операція стартує від $100 000.

Про це у соціальній мережі Фейсбук написала волонтерка Наталка Ариванюк, – інформує Волинське агентство розслідувань.

Ариванюк звернулася до усіх небайдужих громадян, фондів, громадських організацій, а особливо – до спортивної спільноти.

«Лиха доля спіткала нашого волинського бійця і професійного спортсмена з армреслінгу, 42-річного Олександра Світлицького. Перебуваючи в зоні АТО 8 місяців, Олександр остаточно зірвав своє і без того не зовсім здорове серце! Лікарі винесли страшний вирок: Олександру необхідно робити трансплантацію серця. В Україні це неможливо, а за кордоном така операція стартує від 100 000$», – йдеться в її дописі.

ПРОШУ ПІДТРИМКИ ТА РЕПОСТУ! Звертаюсь до усіх небайдужих громадян, фондів, громадських організацій, а особливо до СПОРТ...

Posted by Natali Natali Aryvaniuk on 8 грудня 2015 р.
«В Олександра сильна задишка, набирається рідина в ногах… В нас не так багато часу! Для родини це стало величезним шоком, оскільки мають хвору доньку, яку готували до трансплантації нирки!» – пише Наталка Ариванюк.

За її словами, дружина Лариса не опускає руки і сподівається на допомогу небайдужих людей. «Велику надію покладає на колег по спорту, адже Олександр, професійний спортсмен, богатир, не раз підіймався на п’єдестал пошани!», – зазначила волонтерка.

Допомогти можна, переказавши кошти на картку «ПриватБанку» № 4149 4978 3948 0235 (Світлицький Олександр Васильович).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus