USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинську міліцію вчать протидіяти торгівлі людьми

16 Серпня 2008 13:13
Обласне ГО «Волинські перспективи» приступило до реалізації проекту по  проведенню циклу тренінгів для дільничних інспекторів міліції Волинської області по протидії торгівлі людьми. Про це 16 серпня «Волинським Новинам» повідомила голова правління громадського об’єднання Ніна Пахом’юк.
Завдання тренінгів:

сприяти кращому розумінню проблеми торгівлі людьми правоохоронцями;
сприяти де-стигматизації постраждалих від торгівлі людьми;
сприяти кращому розумінню дільничними інспекторами міліції своєї ролі в попередженні та боротьбі з торгівлею людьми, а також в ідентифікації та перенаправленні жертв торгівлі людьми для подальшої допомоги.
15 серпня такий тренінг було проведено для дільничних інспекторів міліції міста Луцька, Луцького та Горохівського районів. Учасниками заходу стало 22 правоохоронці Волині.
Довідково:
Тренінг – інтерактивна форма навчання, тому учасники не тільки знайомились із теоретичним матеріалом та нормативно-правовою базою по даній проблемі, а й брали безпосередню участь в рольових іграх, набували практичних навичок в ідентифікації потерпілих, розробляли конкретні кроки щодо попередження та подолання проблеми торгівлі людьми. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus