USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинських митників покарали за безпідставні огляди

27 Жовтня 2014 15:31
Працівників митниці покарали за безпідставні огляди товарів та транспортних засобів. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура перевірила додержання вимог Митного Кодексу України, Закону України «Про зовнішньоекономічну діяльність» та іншого законодавства при здійсненні митного контролю за переміщенням товарів і транспортних засобів через митний кордон України та митного оформлення цих товарів на митних постах «Устилуг» та «Володимир-Волинський» Ягодинської митниці Міністерства доходів і зборів України.

Встановили, що протягом 2014 року посадові особи обох митних постів здійснили майже півтисячі митних оглядів. При цьому прокурорами виявлено факти безпідставного проведення митниками повного, часткового й ідентифікаційного огляду та переогляду товарів і транспортних засобів комерційного призначення, пред’явлених до митного контролю.

При перевірці актів про проведення огляду також встановлено, що в порушення вимог Митного кодексу України в них подекуди відсутні дані про посадову особу, яка здійснювала огляд, не зазначений об’єкт та час огляду.

Задля усунення виявлених порушень Володимир-Волинський міжрайонний прокурор вніс подання керівнику Ягодинської митниці Міністерства доходів і зборів України.

Згідно з результатами розгляду документа прокурорського реагування 9 посадових осіб митних постів «Устилуг» та «Володимир-Волинський» притягнули до дисциплінарної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ЯГОДИН Показати IP 27 Жовтня 2014 15:34
А НАС РАТЬ.....
віктор Показати IP 27 Жовтня 2014 16:33
а люстрація коли вже по таких пройде ? коли вже не буде тих багатіїв при владі? а ? де той порошенко і яценюк чи вони людей будуть дурити?
опа до віктор Показати IP 27 Жовтня 2014 16:56
"притягнули до дисциплінарної відповідальності")))) і що далі? Щось змінилось, крім кількості паперів на яких це все оформлялось?
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2014 20:34
згідний теж мені порушення таку чіхню роблять для того щоб собі галочкі поставити що провіряли митницю
123 Показати IP 28 Жовтня 2014 07:49
на митницю поновилися колишні старші змін хабарники корупціонери ? де справедливісьть вони знову будуть підставляти нормальних людей , люстрація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus