USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинських МНС-ників привітали з перемогою. ФОТО

21 Серпня 2012 14:49
Волинську команду з пожежно-прикладного спорту відзначили грошовою премією.
Зустріч із переможцями чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту відбулася в обласному управлінні МНС 21 серпня.
Нагадаємо, змагання тривали з 15 до 17 серпня у місті Вишневе на Київщині.



Тож начальник ТУ МНСУ у Волинській області Володимир Грушовінчук «скромно» відзначив спортсменів грошовою премією. «Я хочу, щоб ця перемога була далеко не останньою для нас в історії», - додав головний МНС-ник Волині.

Серед нагороджених був тренер волинської команди Юрій Сафатюк, який виборов перемогу у двоборстві, член збірної України з пожежно-прикладного спорту Олександр Андрійчук, володар срібної медалі в одному із видів змагань Ігор Чуруксаєв.








Юрій Сафатюк зазначив, що виступ волинської команди на змаганнях був дуже вдалим. Мовляв, згуртованість колективу стала однією з основних складових успіху. «Все вийшло, як ми планували», - підсумував тренер.

Також Грушовінчук зауважив, що звання чемпіонів України треба підтвердити на розіграші Кубка України, який відбудеться через місяць.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чеширский Кот Показати IP 21 Серпня 2012 15:05
Молодці. Вітаємо.
Рома Показати IP 21 Серпня 2012 17:55
Антон ти кращий УРА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus