USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинським суддям написали відкритий лист

11 Грудня 2013 13:20
Головний лейтмотив листа-звернення громадської організації «Сила людй» до суддів України – аби вони не брали участі у політичних репресіях і не «заплямовували» незаконними рішеннями власної професійної честі та гідності.

Зокрема, у тексті йдеться, що «серед суддів можуть бути «союзники» нині діючому політичному режиму. І вирішуючи свої приватні справи, або відробляючи свої гріхи перед Законом, ці судді беруть участь у політичних репресіях, у знищенні суддівської професії та у знищенні судової влади як демократичного інституту. Такі судді нищать парламентаризм, перетворюють народних депутатів України на слухняних «кнопкодавів», припиняють дію депутатського мандату, утворюють практику політичного переслідування. Ці судді руйнують авторитет України в цивілізованому світі. Вони не замислюються, що перетворюють співгромадян на потенційних жертв можновладців».

Тому громадські активісти закликають «не йти проти закону і проти свого сумління. Кожний окремо і всі разом Ви здатні захистити основні принципи демократії, запобігти узурпації влади, врятувати українців, врятувати Україну!», - вважають автори звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бельбас Показати IP 11 Грудня 2013 14:22
За советів був самий короткий анекдот: єврей - вантажник . Тепер: чесний суддя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus