USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Волинським засудженим розповіли як отримати допомогу. ФОТО

28 Листопада 2013 07:00
Засуджені Ковельської виховної колонії цікавились, як отримати пенсію по втраті годувальника, відновити втрачені документи, чи отримати допомогу у соціальних служб. Відповіді на свої запитання вони отримали під час спеціального заходу - вечору запитань та відповідей, який відбувся у колонії. Про це повідомили у прес-службі ДПтС України у Волинській області.

До участі в заході запросили чимало фахівців: начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради Жанну Вельму, заступник начальника відділу нарахування пенсій управління Пенсійного фонду України в місті Ковелі та Ковельському районі Асю Федорову, фахівеця-юриста Ковельського міськрайонного центру зайнятості Антона Хомича, тощо.

Під час зустрічі представники служб розповіли про діяльність та основні функції відповідних державних організацій, а також надали всім бажаючим відповіді на їх запитання.

У вихованців установи виникали найрізноманітніші питання. Наприклад, про права та отримання пенсії по втраті годувальника, одноразової грошової допомоги дітям зі статусом сироти та позбавленої батьківського піклування; щодо відновлення втрачених документів для оформлення паспорта громадянина України тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus