USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський хокей став на крок ближчим до NHL та КХЛ

10 Квітня 2017 22:59
Нещодавно на Волині визначили нового-старого чемпіона місцевого відкритого чемпіонату. Ним вкотре став ХК «Луцьк». А захоплюючим нововведенням цього сезону став конкурс-шоу талантів на зразок, що відбуваються на професійному рівні.

Учасники визначали переможців в пробитті і відбитті булітів, кидках на точність, в змаганнях на швидкість.

«На любительському рівні в Україні такого ніхто ще не робив. Тому це було цікаво нам реалізувати. Ігри – іграми, але креативна фішка нашому хокею пішла тільки на користь. Заодно і хокеїсти могли перепочити між матчами і позмагалися в різних конкурсах», – пояснив організатор конкурсів Дмитро Цимбал.

Найкращим серед воротарів у відбиванні булітів став Віктор Герасимчук з ХК «Володимир». Найкращим виконавцем булітів став лучанин Сергій Горбатюк. А найвлучнішим стрільцем став Андрій Вершецький – ХК «Луцьк». Звання найшвидшого хокеїста здобув Роман Маленький з Рівного.

«Сподобалась наша ініціатива і глядачам, адже це видовище. Хокеїстам теж було приємно брати участь, тут також є певний змагальний інтерес. Та й сама процедура цікава, адже подібні конкурси проводяться і в NHL, і в КХЛ на професійних рівнях. От і наші волинський гравці мали змогу відчути себе частинкою цього хокейного руху», - продовжив Цимбал.

Наймолодшим гравцем турніру став 13-річний воротар «залізничників» Даниїл Міялковський. На своїх перших дорослих змаганнях хлопець допоміг «Ковелю» здобути перші бронзові нагороди на першості краю, відчайдушно захищаючи власні ворота. Цим він і заслужив багато слів похвали від старших колег.

«Воротар у команді – найважливий гравець. Якщо воротар сконцентрований на грі, то є великі шанси, що саме його команда виграє. На грі краще ні про що не думати, а просто слідкувати за ходом», – зауважив молодий воротар.

Не забули організатори і про традиційні індивідуальні нагороди. Приз кращого воротаря вдруге здобув Віктор Герасимчук. Захисником №1 Кубку Волині-2017 став Віталій Николайчук. Найкращим нападником став Леонід Гаврилюк. А от звання MVPтурніру отримав Вадим Бесараб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гравець в запасі Показати IP 16 Квітня 2017 00:13
Чому Тітов без кубку? такого ще не було!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus