USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський військовий госпіталь отримав допомогу з Німеччини

28 Вересня 2016 09:54
Допомогу з Німеччини передали Волинському військовому гарнізонному госпіталю. Сучасні ліжка з гідравлічними підйомниками та приліжкові тумби тепер служитимуть пораненим бійцям, які лікуються у волинському шпиталі.

Про це розповів головний лікар Волинського військового гарнізонного госпіталю Василь Криворучко, - інформує Громадське Волинь.

«Допомогу надали волонтери. Привезли нам ліжка та медичні тумби. Ліжка функціональні, на гідравліці, а не на електриці. Їх можна використовувати в будь-якому приміщенні. Також вони зручні для травмованих та поранених. Частину ліжок ми лишимо собі. Ми знаємо, що є проблеми з ліжками в 14-ої бригади, то можливо ще поділимося з ними», – зазначив він.

Привезли допомогу з німецького міста Бад-Зальцуфлен. Там є фонд, котрий називається «Мости в Україну». Очолює його Карл-Герман Крог. Цей фонд підписав угоду з Луцьком.

«Це вже четвертий вантаж, що ми привозили звідти для лікарень та госпіталів. Доставку організовува наш благодійний фонд, в якому я директор – «Європейський дім». Їздили туди, загружалися і привезли все сюди», – зазначив керівник Центру допомоги учасникам АТО у Волинській області Юрій Дмитрук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
2 Показати IP 28 Вересня 2016 12:30
А як це переживе Хоменко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus