USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинським студентам-випускникам пропонують роботу

14 Жовтня 2014 17:17
Для студентів Волинського Східноєвропейського університету імені Лесі Українки започаткували низку зустрічей з найбільшими роботодавцями області. Так, педагоги хочуть, аби студенти після навчання вже знали, де вони хочуть працювати, й могли там влаштуватися.

Перша зустріч з волинським роботодавцем - компанією Nestle в Україні - відбулася сьогодні, 14-го жовтня. Представники компанії розповіли студентам, як себе можна реалізувати саме в їхній команді.

Ідея циклу зустрічей роботодавця зі студентами за викладачами та науковцями лабораторії ІТ технологій та актуарно-фінансової математики, яка діє при кафедрі диференціальних рівнянь та математичної фізики математичного факультету СНУ імені Лесі Українки.

Як кажуть викладачі, одна з причин, чому студенти не можуть працевлаштуватися, у тому що зазвичай студенти не ознайомлені з потребами сьогоднішнього ринку праці.

«Наше завдання - аби наш випускник був конкурентноспроможним на ринку праці, й не лише українському, а й міжнародному. І, коли, поряд з дипломом студента нашого ВНЗ випускник отримає диплом одного з Європейських університетів, до того ж ще й безкоштовно, що нещодавно стало абсолютно реальним на математичному факультеті, то це збільшить його шанси на отримання високооплачуваної роботи. До того ж, зараз ми створили можливість для наших студентів спілкуватися з багатьма потужними компаніями, які працюють на ринках Волині, це їм дасть гарну можливість дізнатися більше й спробувати себе у тій чи іншій сфері», - розповів завідувач кафедри диференціальних рівнянь та математичної фізики СНУ імені Лесі Українки Харкевич Юрій.

Подібні заходи планують організовувати щомісяця у форматі зустрічей, лекцій, круглих столів, дискусій. Окрім того, студенти мають можливість самі формувати тему зустрічей і обирати тих, кого хочуть бачити під час подібних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Хлоп Показати IP 14 Жовтня 2014 17:24
Ну тут прямий шлях до працевлаштування через нагляд за розкладками товарів Нестле в гастрономах)) Кафедра діфурів та матфіза навряд чи допоможе випускникам, на жаль...
дідо Показати IP 14 Жовтня 2014 17:26
Нестле на Волині потрібні робітники на конвейер в Торчин, без вищої освіти. ВДУ продовжує клепати потенційне безробіття, витрачаючи кошти платників податків.
я Показати IP 14 Жовтня 2014 19:51
а чим буде перейматись тепер Центр кар'єри СНУ?
ірина Показати IP 14 Жовтня 2014 20:17
Така брехня. Вже хоч тепер перестали б робити різні "заходи" для видимості роботи і галочки.
біржа Показати IP 14 Жовтня 2014 21:09
біржа праці з радісю чекає на новобранців. пропонуєм роботи до 1500 грн. диплом ролі не грає. усе - для вас!
Анонім до біржа Показати IP 14 Жовтня 2014 22:19
муляри, каменярі, продавці, двірники, менеджери і інша херня. ЗП дійсно до 1400грн. Вчора заходила. Круто. Всі на роботу!!!!
Джулія до Анонім Показати IP 15 Жовтня 2014 12:25
Півроку не була, але, як читаю, нічого не змінилось. Дякую за зекономлений час!
Роботодавець Показати IP 15 Жовтня 2014 00:17
Шановні випускники! Зрозумійте одну важливу річ - на роботі треба працювати, а що Ви вмієте? Великий знак питання. З досвіду спілкування - жоден з випускників не запитав про свої функціональні обов'язки, не прдемонстрував готовність швидко вчитися , щоб освоїтись на новому робочому місці. Бракує вміння думати, величезна боязнь приймати рішення. Відчувається відірваність від реалій. А реалії життя інші: щоб стати гарним працівником треба постійно працювати над собою, постійно вчитися, проявляти ініціативу, вміти чути і вміти говорити - це дуже важливо. І ще , що дуже важливо, у нас війна, і роботи дуже мало . Тому навіть яка б робота не була її треба виконувати. І ще все починається з маленького. Дуже важливо в роботі пройти всі сходинки, тоді і працювати буде легше, буде розуміння всіх процесів... Бажаю почути висловлене вище і успіху!
працівник до Роботодавець Показати IP 15 Жовтня 2014 08:36
Летіла лопата - упала в болото, яка зарплата - така і робота !
Шуфля до працівник Показати IP 15 Жовтня 2014 10:34
"Яка робота - така і зарплата"! (с)
Анонім до Шуфля Показати IP 15 Жовтня 2014 16:15
а яка середня зарплата у Луцьку? платіть адекватні гроші - буде і відповідна робота!
Роботодавець-2 Показати IP 15 Січня 2015 08:28
... Не можна робити сьогодні ТАК.ю а завтра по іншому. Перемога - це звичка, поразка - ... на жаль, теж... Якщо людина чогось правгне вона щоденно йде до своєї мети! Коли хтось чекає зарплату не відомо за що - ніколи її врешті не дочекається: що ви сьогодні зробили, щоб заробляти більше? а вчора? а...???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus