USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський гурт з теплою енергетикою відзначили на державному рівні

31 Жовтня 2013 13:27
Фольклорному гурту «Намисто» присвоєно звання «народного аматорського». Начальник управління культури облдержадміністрації Володимир Лисюк оголосив цю приємну новину під час звітного концерту в Народному домі «Просвіта», - повідомляє «ПроКовель».

Фольклорний гурт «Намисто» створений 2009 року з ініціативи його незмінного керівника Наталії Гончар. У його репертуарі понад п’ятдесят українських народних пісень, записаних на теренах Волині.

«Намисто» - незмінний учасник мистецьких заходів у Ковелі, загальнообласних конкурсів, фестивалів. Колектив співав для жителів польських міст Хелм, Ленчна, Легіоново. Тепло приймали дівчат у російському Черняховську.

Автентичне професійне виконання українських народних пісень, позитивна енергетика, яка йде від кожної учасниці, А ще - колоритне вбрання., до речі окремим костюмам вже понад сто років, створюють неймовірне відчуття свята, коли на сцені - фольклорний гурт «Намисто».

Дівчата уже чимало досягли, проте і надалі у них багато планів. Колектив став для кожного родиною. Двічі на тиждень всі спішать на репетиції, аби побачитись з подругами, поділитись ідеями щодо репертуару, розучити нові пісні. За словами учасниць, всі вони є різнокольоровими намистинками - зі своїми характерами, настроєм. Єднає їх любов до пісні, народної творчості. Виступаючи, вони стають єдиним яскравим «Намистом», яке здатне прикрасити будь який концерт.

«Коли ми співаємо, віддаємо свою енергію, даруємо позитивні емоції людям і при цьому відчуваємо, що їм це також подобається. Наші виступи викликають у глядача радість, сміх, а інколи – сльози. Ми вважаємо, що це і є доказом того, що ми не дарма працюємо», – розповідає керівник гурту Наталія Гончар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus