USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський перевізник не захотів безкоштовно везти дівчину-інваліда?

25 Жовтня 2013 08:00
Волинянку, яка хворіє на цукровий діабет важкої форми та має посвідчення з інвалідності, не захотіли безкоштовно везти у маршрутному таксі, мотивуючи це тим, що «не зароблять на ній ні копійки».

Тож, мати дівчини, Галина Малащук, звернулась зі скаргою до прокуратури, - повідомляє «Вісник+К».

Зі слів жінки, 22 вересня її донька зайшла до салону автобуса, що їхав за маршрутом «Невір - Камінь-Каширський – Ковель - Луцьк». Водієві вона показала посвідчення. Утім, власниця маршрутки, яка на той час знаходилась у салоні, сказала дитині, щоб та зійшла у Ковелі й пересіла на інший рейс. Мовляв, «я на тобі ні копійки не зароблю».

«З дитиною я спілкувалась по-мобільному і попросила дати його власниці, однак розгнівана жінка не захотіла мене слухати. У Камінь-Каширському донька побігла в касу за квитком, але там відповіли, що на цей рейс усі квитки розібрали», - розповіла пані Галина.

До слова, біля каси її донька почула, як незнайома жінка теж запитувала про квиток по посвідченню дитини з багатодітної сім’ї, але і їй сказали те ж саме.
Та коли обурена мати пригрозила, що «звернеться куди слід і перевізник більше не їздитиме», для її дитини знайшли вільне місце у маршрутці. Утім, зі слів постраждалої, у Ковелі на автостанції її висадили. Тож на навчання хвора дівчина добиралась іншим транспортом і за гроші.

«Від цього у доньки піднявся рівень цукру у крові», - скаржиться мати.

Однак, перевізник Ігор Макарчук, який обслуговує цей рейс, має власну думку.

«Ми не порушили жодних прав цієї дитини. З маршрутки її ніхто не висаджував! Моя дружина лише порадила придбати квиток за пільговою ціною на автостанції. Це нам потрібно для звітності. До Ковеля ця дівчина доїхала безкоштовно. До Луцька вона з нами не їхала, напевно, обрала інший транспорт. Ми не відмовляємо пільговикам, хоча коштів від держави за їх перевезення не отримуємо», - пояснює водій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дем"ян Показати IP 25 Жовтня 2013 08:42
потрібно забрати ліцензію на перевезення у власників маршрутки!!! мінімум на рік!!!! це не люди, їм не місце в такому бізнесі
дем"яну Показати IP 25 Жовтня 2013 09:29
замісь того, щоб виголошувати лозунги, придбай собі маршрутку і вози всіх бажаючих пільговиків безкоштовно.
пасажир до дем"яну Показати IP 25 Жовтня 2013 09:35
Довбню, читай закони та виконуй їх. Не подобається - не займайся бізнесом. Попри все треба бути ще й людиною...
пасажир Показати IP 25 Жовтня 2013 09:34
Мало забрати ліцензію - власника-3,14дараса (в поганому змісті цього слова) вартувало б притягти до криміналу. Справжній волинський покидьок, який заради бабла чхав на все. Мерзотник. І дружина справжня сволоч. Кара Господня на їхні голови.
Олежик Показати IP 25 Жовтня 2013 10:30
А чому безкоштовно ? Це рейсовий автобус, а не маршрутка. По пільгах наскільки я знаю оплачується половина проїзду. Принаймні скільки раз брав квитки на автостанції - ні разу не бачив щоб комусь по пільгах давали безкоштовний квиток. Нехай люди трішки попустяться, а то таких пільговиків третина країни, більша половина з яких не те що по автобусах їздити - нормально ходити не можуть.
25.10.2013 Показати IP 25 Жовтня 2013 10:41
Хочеться побажати цьому новоявленому полішуку разом з його просящою курвою-дружиною максимального вмісту цукру в крові! АМІНЬ
кеша Показати IP 27 Жовтня 2013 18:12
Ця погань напевно і одноногого ветерана інваліда примусилаб платити, або вибиратися з маршрутки. За грошима нічого людського в серці не мають. Невже скотина збідніла б , якби безкоштовно провезла цю дитину? Нехай має тих грошей стільки, щоб вдавитися ними.
Вас Показати IP 29 Грудня 2013 00:28
На Антимайдан підвезе ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus