USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньвугілля» запрацювало в новому режимі

16 Серпня 2013 10:31
З 15 серпня до 1 вересня на державному підприємстві «Волиньвугілля» посилили державний нагляд за станом промислової безпеки та охорони праці, інформує Вголос.
Такі заходи Держгірпромнагляду введено з метою унеможливлення нещасних випадків, аварійним та небезпечним ситуаціям під час відзначення Дня незалежності та Дня шахтаря.
Особливу увагу нададуть виконанню заходів із попередження викидів вугілля та газу та якості прогнозування викидонебезпечності, виконанню вибухових робіт за наявності відповідних приладів та навчених працівників.
Також посилено нагляд за веденням гірничих робіт на надкатегорійних та небезпечних за викидами пластах, дотриманням вимог пилогазового режиму, паспортів кріплення гірничих виробок.
При виявленні порушень гірничі роботи заборонятимуть у встановленому законодавством порядку, відповідальних притягатимуть до адміністративної відповідальності.
Щотижня на засіданнях постійно діючих комісій з охорони праці із залученням представників Держгірпромнагляду будуть аналізувати стан охорони праці на підприємстві та стан усунення виявлених порушень безпечного здійснення гірничих робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus