USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян меншає, але тільки чуть-чуть

12 Квітня 2011 12:24
Волинь має одні з найкращих показників в Україні за чисельністю населення – за останнє десятиріччя кількість волинян зменшилась на 2,2%.

Про це під час оперативної наради у стінах Волинської облдержадміністрації 12 квітня повідомила начальниця головного управління статистики Марія Мотиль.

«Я проаналізувала за останні десять років, в якій області найменше зменшилась загальна чисельність населення. Якщо в цілому по Україні, це – 5,5%. Волинська область – 2,2%, Закарпатська – 0,9%, Рівненська – 1,8%. Такий показник виник за рахунок рівня народжуваності… А от Кіровоградська має 11%, Сумська – 11%, Чернігівська – 12%», – пояснила вона.

«Це для того щоб волиняни впевнились, що у нас не тільки економічні показники одні з найкращих на сьогодні, а й чисельності населення», – додала Мотиль.

Посадовиця переконана: на таку «цікаву інформацію» повинні особливу увагу звернути волинські жінки.

«Я впевнена, наші мужчини в цьому себе гарно проявляють. Але це не для преси», – висловилась Мотиль.

«Чому не для преси? Хай знають волинянки, що волинські чоловіки найкращі», – заперечив підлеглій голова ОДА Борис Клімчук.

«Мені постійно кажуть: треба Ващенюка (Ігор Ващенюк – начальник управління охорони здоров'я Волинської ОДА, «ВН») міняти. Вже скільки років начальник управління. Але я думаю: молодий, красивий народжуваність росте. Хай буде!», – сказав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 12 Квітня 2011 13:30
"Економічні показники одні з найкращих" - сміх. Зменшення кількості населення тільки частково пов'язане з народжуваністю. А в великій мірі, якраз із тими ж економічними показниками, яким ще рости і рости.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus