USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Волинян навчали правилам безпеки на воді. ФОТО

15 Червня 2013 19:00
Навчання населення правилам безпеки на воді провели у селі Озерце на Ківерцівського району 13 червня.

Про це повідомили у ДСНС України у Волинській області.

Щорічно на водоймах області гине понад 50 осіб, серед яких є і діти. Аби запобігти та попередити нещасні випадки слід поглиблювати та активізувати пропаганду безпечного відпочинку на воді. Відомо, що найкраще інформація засвоюється, коли людина сама спробує надати допомогу іншій. З цією метою працівники Управління ДСНС України у Волинській області та добровільного пожежного товариства Волині провели навчання.

Біля озера волонтери продемонстрували охочим основні правила порятунку на воді, перейняті від рятувальників. На спеціальному манекені для проведення штучного дихання кожного відпочиваючого навчили надавати першу невідкладну допомогу та правильно виконувати штучну вентиляцію легень.

Таке дійство згуртувало та зібрало людей, які із захопленням спостерігали за навчанням та долучались до заходу. Волонтери охопили всю пляжну територію водоймища навчили та запросили до заходу понад 70 відпочиваючих віком від 5 до 60 років.

Захід відбувся у рамках реалізації проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку» по програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки».











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus