USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян просять долучитися до інтерактивного протесту із росіянами

9 Жовтня 2013 12:44
«У нас «Кроноспан» уже димить на повну, а в них - у місті Уфа (столиця Башкортостану–автономної республіки в Росії) «Кроноспан» тільки затівають», - інформує ПроНовік.
Текст листа
Здравствуйте. Обращаюсь к Вам от имени жителей города Уфа Башкортостана. У нас рядом с городом-миллионником в 300 метрах от жилых домов строят завод «Кроношпан». У вас в Нововолынске есть уже действующий завод. Скажите, как вам рядом с ним живется по здоровью, экологии, вырубке лесов? Может быть, есть какая-то инициативная группа по борьбе с этим заводом?
В Уфе жители прочитали отзывы о таком же заводе в городе Егорьевск Московской области и пришли в ужас. Собираем факты по интернету о вредности завода и пытаемся бороться, чтоб остановили стройку. Проводим митинги, автопробеги, демонстрации, разбили эколагерь. Недавно устраивали телемост с Польшей с польскими активистами-антикроношпановцами. Они уже 15 лет воюют с этим заводом.
Может бать, в вашем городе тоже есть кто-то недовольный этим заводом?
Помогите, расскажите, как вам такое соседство?
С уважением, Алла Штейникова
.

Журналісти видання розповідають, що директорка «Кроно…» у Нововолинську раніше керувала аналогічним заводом у Підмосков’ї. Чи, бува, не у тому Єгор’євську, про який згадує Алла Штейникова?
В Уфі зараз відбувається справжня битва екологічних активістів із промисловим монстром і державною «відкатною» машиною. Подивилася в інтернеті зведення з поля бою. Громадяни там хоробрі і свідомі. І їм дуже потрібні наші думки, враження, наш досвід співіснування зі шкідливим виробництвом.
Ваші коменти чи матеріали щодо «Кроноспану» уважно прочитає вся Уфа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus