USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Волиняни найменше займаються комп’ютерним програмуванням в Україні

4 Вересня 2013 16:15
Найменша кількість суб’єктів господарювання, які планують займатися комп’ютерним програмуванням, з початку року зареєстрована на Волині – лише 34 суб’єкти підприємницької діяльності, інформує Zaxid.net.
Загалом майже 95% усіх новостворених суб’єктів господарювання, які зазначили комп’ютерне програмування основним видом своєї діяльності, – представники малого бізнесу - фізичні особи-підприємці, повідомили у прес-службі Мін’юсту.
З початку року в Україні зареєструвалися 5 557 суб’єктів господарювання, які зазначили комп’ютерне програмування основним видом своєї діяльності. З них 299 – юридичні особи, 5 258 – фізичні особи-підприємці.
Найбільші показники з реєстрації бізнесу у сфері комп’ютерного програмування цьогоріч зареєстрували в Києві – 1074 (923 фізичних осіб-підприємців та 151 юридична особа), на другій та третій позиціях – Харківська та Львівська області. Там, відповідно, з’явилося 795 та 610 суб’єктів господарювання цієї сфери.
У повідомленні також йдеться, що Україна – четверта у світі за кількістю ІТ-фахівців після США, Індії та Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus