USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни впорядкували український цвинтар у польському селі Бусно

12 Листопада 2013 10:25
Волиняни впорядковували цвинтар у селі Бусно Холмського повіту, це більше гектара території, - повідомляє Волинська ОДТРК.
Як Волинські Новини повідомляли раніше, сотні українських греко-католицьких та православних цвинтарів на території Холмищині та Південного Підляшшя досі перебувають у вкрай занедбаному стані.

Про благоустрій українських кладовищ у Польщі одними з перших подбали депутати Любомльської районної ради, керівники місцевих рад, представники партійних осередків.
Так, щоб активізувати роботу з увічнення пам’яті співвітчизників, голова облдержадміністрації Борис Клімчук доручив керівникам районної влади подбати про благоустрій кладовищ.
Добра справа об’єднала представників різних політичних сил. Вони впорядковували цвинтар у селі Бусно Холмського повіту, це більше гектара території.

Під час перебування у Польщі волинянам сприяла місцева влада. Зокрема, для вивезення з цвинтаря чагарників та деревини було виділено два трактори. Під час візиту члени делегації також ознайомилися з соціальною інфраструктурою гміни Білополе, зустрілися з війтом і керівниками окремих установ.
Завдяки спільним справам не тільки крок за кроком відновлюються цвинтарі, а й зміцнюються взаємини сусідніх народів і людська довіра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus