USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни займають перші місця на «пожежному» чемпіонаті. ФОТО

21 Червня 2013 16:52
На Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту, який відбувається у Харкові, у перший день змагань команда Волинської області зайняла третє місце у двоборстві, перше - у підйомі по висувній драбині.

Про це повідомили у ДСНС України.

Розпочався захід з оголошення підсумків першого дня змагань. У двоборстві перше командне місце посіла збірна столиці із результатом 121,54 секунди. Другими стали спортсмени з АР Крим із загальним часом 121,6 секунди, третіми – команда Волинської області (123,11 секунди).

Волиняни стали першими у другому виді змагань – підйом по висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти – із загальнокомандним часом 26,33 секунди. Другими були спортсмени з Києва (26,74 секунди). За ними – команда з Київської області (27,39 секунди).

Наступного дня спортсмени змагалися у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та пожежній естафеті.

Пожежна естафета складається з 4-х етапів по 100 метрів кожний. На першому спортсмен із пожежним стволом піднімається на дах будиночка за допомогою драбини-палки, на другому – долає паркан заввишки 2 метри. На третьому етапі, підхопивши рукави і пробігши по буму, спортсмен приєднує рукава до розгалуження, прокладає рукавну лінію. Фінальний етап закінчується видовищною дією – учасник вогнегасником гасить палаючу в деку рідину.

Наразі змагання продовжуються, боротьба за першість триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus