USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Врятували життя ще одному бійцю з Волині

17 Грудня 2014 08:16
26-річний мешканець села Мирне Горохівського району Сергій Торчинський вважає себе щасливчиком, адже попри осколкове поранення, отримане на Саур-Могилі під час військової служби ще в серпні, нині він живий.

Днями молодший сержант Сергій Торчинський повернувся з польського міста Краків, де лікарі приватної клініки Святого Рафаїла дістали осколок, який затримався в рані поблизу сонної артерії та загрожував його життю.

В Україні оперувати військовослужбовця бралися кілька разів, спочатку у Запорізькому госпіталі, пізніше у Волинські обласній клінічній лікарні, однак, ризикувати українські лікарі не взялися, бо обладнання, на якому б можна було побачити точне розміщення осколка та витягнути його, не пошкодивши життєво важливих судин в області шиї, у наших лікарнях немає. Тому єдиним шансом отримати майбутнє без щоденного страху за власне життя, стало лікування за кордоном. Щасливий випадок звів Сергія з волонтерами Наталією Ариванюк та Наталію Боярин, які знайшли клініку в Польщі та розпочали збір коштів серед волинських доброчинців.

Нині осколок нейрохірурги забрали. Оперували пораненого військовослужбовця в клініці Кракова близько 2 годин і вже за 2 дні військовослужбовець зміг повернутися додому, маючи на шиї лише малопомітний шрам.



Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що завдяки небайдужим волинянам, волонтерам Волині та медикам вдалося врятувати життя Олександра Д.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus