USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ви хороші, але надто дорогі, – Клімчук – газовикам

5 Травня 2011 12:42
У ПАТ «Волиньгаз» нарікають на те, що у Луцьку та Володимирі-Волинському дотепер котельні не оснащенні електронними газовими лічильниками, у свою чергу Борис Клімчук пропонує газовикам стати «простішими» та особисто домовлятися з мерами міст.
Про це йшлося 4 травня під час засідання регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
За словами першого заступника директора ВАТ «Волиньгаз» Сергія Галянта, на Волині є лише два міста, до яких є запитання.
«Дуже великою проблемою, на жаль, є те, що два райони – місто Луцьк і місто Володимир-Волинський – не оснащенні котельні електронним обчислюванням газу. Що, до речі, є порушенням чинного законодавства», – пояснив причину проблеми Галянт.
Голова Волинської облдержадміністрації дуже здивувався, чому газовики дотепер не домовилися безпосередньо з мерами міст.
«Вже веди переговори. Я думаю, вони (мери, – «ВН») в першу чергу в цьому зацікавлені. Навіщо писати бумаги? От вони перед вами. Беріть і домовляйтеся. Листи можна писати лише Раді безпеки ООН. Будьте простішими, і люди до вас потягнуться», – порадив Борис Клімчук.
Насамкінець губернатор додав, що ПАТ «Волиньгаз» продає надто дорогий товар, тому в області намагатимуться якомога менше купувати газ, а натомість переходитимуть на інші види палива.
«Ви хороші, але надто дорогі», – констатував Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus