USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хурсенка в останню путь проводжали оплесками. ФОТО

10 Вересня 2009 16:49
Сьогодні, 10 вересня, поховали автора та виконавця пісень «Соколята», «На острові чекання», «Віра, Надія, Любов» В’ячеслава Хурсенка.

Провести його в останню путь прийшли рідні, близькі, шанувальники творчості. Про це інформує репортер «Волинських Новин».

Рідні та близькі тепло відгукуються про В’ячеслава Хурсенка: хороший друг, чуйна людина, талановитий виконавець та автор пісень. На похорони приїхало багато друзів. Серед них – Дмитро Гершензон та Анатолій Говорадло. Прибули також представники обласної та міської влади.

«В останні роки почалася творча депресія – українських талановитих музикантів Україна трошки не сприймає, і він був змушений виходити на Москву», – сказав музикант і друг В’ячеслава Хурсенка В’ячеслав Бубало.


Також колега розповів, що Хурсенко хворів на цукровий діабет і в нього були періодичні загострення недуги. В один із таких днів він поїхав на риболовлю у Шепель. Там і стався діабетичний приступ, співак упав в воду. На жаль, врятувати його не зуміли.

Тіло В’ячеслава Хурсенка спершу перебувало у Свято-Петро-Павлівського храмі УПЦ, що в Луцьку по вулиці Рівненській. Поховали його у Підгайцях. В останню путь з храму тіло композитора проводжали оплесками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шанувальник Показати IP 12 Вересня 2009 16:10
Пішов з життя талановитий співак і просто щирий украінський хлопець.Співчуття рідним і шанувальникам його таланту.Те ,що він не крутився серед бездар на екранах,ще нічого не означає.Його пісні звучать щодня і будуть звучати.Він по справжньму любив життя Інакше не написав би такі щирі,відверті вірші,а його музика крає душу...Він буде жити разом зі своіми творами...
Анонім Показати IP 12 Вересня 2009 17:22
Вічна пам'ять Хай земля буде йому пухом ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus