USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вифлеємський вогонь миру - в Луцьку

21 Грудня 2014 15:45
Сьогодні, 21 грудня, у Луцьку відбулась урочиста передача Вифлеємського вогню миру прихожанам римо-католицького Кафедрального Костелу святих Петра і Павла.

Про це інформує ZIK.

На Волинь вогонь миру привезли активісти української скаутської організації «Пласт», які 19 грудня у пункті перепуску біля моста через Західний Буг в Устілузі прийняли його від своїх польських колег – харцерів.

«Ми завжди їздимо до польських карцерів і отримуємо від них вогонь миру для України. Під час передачі Вифлеємського вогню ми обмінюємося привітаннями, проводимо конкурси, співаємо пісні. Це дуже важливо, бо об’єднує нас», - зауважила пластунка Анастасія Герасимчук.

Парафіянам костелу вогонь миру з Вифлеєму передали під час недільної служби. Після того священик звернувся до вірян із проповіддю, у якій привітав з прийдешніми зимовими святами та закликав перепрошувати тих, кого образили у році, що минає.

Зі слів волинських пластунів, після костелу святих Петра і Павла вогонь миру передадуть в Свято-Троїцький собор УПЦ КП та громаді міста. Також цього року вогонь рознесуть домівками військових-учасників АТО та родинам загиблих на сході волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus