USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

В’їзд у передріздвяний Луцьк «прикрашений» горами сміття

6 Січня 2014 14:31
Купи сміття заполонили окраїни вулиці Дубнівської в обласному центрі. Краєвиди з відходами щодня спостерігають лучани та гості міста. В’їзд у Луцьк перетворився на стихійне сміттєзвалище, - повідомляє ТРК «Аверс».

Щодня, їдучи на роботу чи з роботи, лучани спостерігають жахливу картину. Обабіч вулиці Дубнівської розкидані купи сміття. Зі слів місцевих мешканців, воно тут збирається місяцями.

Місцева жителька Галина Міщук розповіла: «Кожен, хто в’їзджає в наше місто обов’язково звертає увагу на першу зупинку, яка чомусь завжди наповнена сміттям. Немає ящика для сміття, і, звісно, люди, які виходять на зупинку, змушені його кидати просто під ноги, хоча це не вихід».

Світлана Пилипюк додала: «Дуже прикро дійсно бачити оцей бруд… Намагалися збирати це сміття з дітками, але це все байдуже, тому що через хвильку другу це сміття розкидається, жодного смітника немає».

За словами мешканців вулиці, ситуацію погіршує невихованість водіїв, які часто ведуть себе, м’яко кажучи, некультурно: «Їдуть водії і з вікон викидають сміття. В мене просто віднімає мову», - зауважила пані Пилипюк.

За вітром відходи несе чи не на кожне подвір’я, що поблизу. З проханням навести лад при в’їзді у місто лучани неодноразово телефонували на гарячу лінію міської ради.

Проте - результатів немає, стверджують місцеві жителі, зокрема - Галина Міщук.«Телефоную до міської влади на 15:80 і прошу: приберіть будь ласка… На мої звертання, відповідають обіцянками і більше ніякої реакції… Сміття просто заховали, запхали в зупинку, притрусили його… Їдучи на роботу, бачила, що їде машина, лопатою підбирає сміття там де їй здається за потрібне, все інше сміття залишається на дорозі», - каже пані Галина.

Що цікаво - такий безлад знаходиться поряд із підприємством, яке займається вивозом побутових відходів, «Луцьспецкомунтрансом». Диспетчер установи Роман Романчук у телефонному режимі повідомив, що комунальники на місце виїдуть та подивляться, чи справді вулицю треба поприбирати, однак водночас і зауважив, що обслуговування зупинок у компетенцію їхньої установи не входить: «Зупинки взагалі ЖЕК забирає. Прибираємо сміття по місту, зараз запишемо, поприбираємо, якщо там є сміття… В ЖЕК треба вам звернутися, а якщо там біля знаку понакидали, то поприбираємо».

Та в ЖКП № 7, яке має обслуговувати вулицю Дубнівську, відхрещуються від такої роботи, кажуть, що давно території поблизу зупинок і самі зупинки вони не прибирають: «По-перше, ми вже не прибираємо ні зупинки, ні дороги. Є приватне підприємство, або телефонуйте до міської ради…В Спецкомунтранс».

Місцеві ж обурюються, кажуть, якщо комунальники не прибрали до Нового року, то нехай наведуть лад до Різдва. А також поставлять, хоча б кілька смітників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
з Луцька Показати IP 6 Січня 2014 15:46
А де наш "людяний і справедливий"?:)
з Гнідави до з Луцька Показати IP 6 Січня 2014 16:42
в запої...
РЯТУЙТЕ УКРАЇНУ ХЛОП до з Гнідави Показати IP 8 Січня 2014 09:39
РЯТУЙТЕ УКРАЇНУ ХЛОПЦІ !!!! Клята алко-зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають кругом, п"яні повертаються вночі з гулянок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій країні порядку доки алкоголь має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння НЕ ДОПУСТИМО ПОШИРЕННЯ АЛКОЗАРАЗИ!!! ЗА ТВЕРЕЗУ НАЦІЮ!!! СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!! ============== Ганьба алкогольним "цінностям"!!!!!
apis Показати IP 6 Січня 2014 15:51
Ну это не флаги ЕС по городу развешивать...Здесь работать надо...Европейцы
Олександр Показати IP 6 Січня 2014 17:09
Що значить "змушені" викидати, бо нема контейнера? Нічого вони не змушені - можна викинути там, де треба. Люди, які "виходять на зупинку" хіба не знають, де найближчі контейнери??? Таким лосям, якими є більшість українців, ніякі контейнери для сміття не авадять насвинячити.
Санітар Показати IP 6 Січня 2014 17:56
То ті д* білоіди з Аверса нехай приберуть, але біля них і в них те ж саме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus