USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Викрили злочинну групу, яка постачала наркотики у Маневицьку колонію

27 Січня 2017 10:49
Правоохоронці 26 січня 2017 року викрили незаконну діяльність злочинної групи з числа мешканців Волинської та Івано-Франківської областей, а також осіб, що відбувають покарання у Маневицькій виправній колонії №42, які системно постачали в установу виконання покарань та збували серед інших засуджених наркотичні засоби.

Вдалося це здійснити у результаті спільно спланованих прокуратурою Волинської області та обласним Управлінням СБУ слідчих (розшукових) дій, в тому числі негласного характеру.

Як повідомив начальник управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області Юрій Новосад, керував діяльністю групи один із засуджених колонії, розрахунки за наркотичні засоби проводились за допомогою системи електронних переказів коштів із застосуванням засобів мобільного зв’язку.

Наразі тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, вирішується питання про повідомлення членам злочинної групи про підозру, обрання щодо них запобіжних заходів, переведення засуджених з виправної колонії до слідчого ізолятора задля забезпечення проведення за їхньої участі слідчих і процесуальних дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Січня 2017 11:36
да ото показник величезний для такоі служби і такоі кількості грошей виділених з бюджету на утримання таких спеців щеб орден треба дати , під носом корупціонер корупціонера підганяє , ліс крадеться, бурштин копається, гроші по державних установах відбиваються, податки платять при мільонних оборотах мінімальні , а тут таблетки, уважуха
Анонім до Анонім Показати IP 27 Січня 2017 14:55
щоб не викрили крупнять, зливають дрібноту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus