USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Винуватцю ДТП на Дубнівській продовжили запобіжні заходи

2 Лютого 2017 18:43
Попереднє слухання у справі Володимира Мігаса закінчилось продовженням терміну тримання під вартою ще на два місяці та призначенням дати розгляду справи 9 лютого 2017 року.

Про це стало відомо під час судового засідання у справі Володимира Мігаса, 2 лютого, у Луцькому міськрайонному суді.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській. Влад Андрушків, який постраждав в жахливій ДТП на Дубнівський, досі без свідомості. Через місяць після травми стан так званої коми змінив «аполічний синдром»: мозок хлопця працює з порушеннями, але реагує на зовнішні подразники. Тим часом винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

Наразі водія обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяла потерпілому тяжке тілесне ушкодження, та в залишенні в небезпеці (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України).

Відтак, враховуючи всі ускладнюючі умови скоєння злочину, прокурор просив суд продовжити термін запобіжного заходу ще на два місяці, залишити на зберіганні слідства закордонний паспорт обвинуваченого та зобов'язати останнього носити електронний браслет.

Своєю чергою адвокат Мігаса, Максим Мохнюк клопотався про те, аби суд дозволив його підзахисному відвідувати філіал його підприємства у Горохові.

Зрештою суд ухвалив рішення продовжити термін тримання під вартою ще на два місяці, до 11 квітня 2017 року включно. Мігасу заборонено покидати місце прописки та місце реєстрації його підприємства. Не можна відвідувати розважальні заклади та керувати автотранспортом.

Також суд призначив дату розгляду справи 9 лютого о 14:30. Прохання ж адвоката - дозволити підсудному перебувати на території Горохівського району - відхилили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АК 47 Показати IP 2 Лютого 2017 20:19
Ну що я казав ! Зараз будуть тягнути кота за яйця,а там помалеху-потихеньку зі здоров"ячком бідолашного Мігаса щось ще станеться....
Біль Показати IP 2 Лютого 2017 23:20
Ніхто ще невідкупився від Небесної кари....моліться,пане Мігасу за здоров'я хлопця...
адвокат Показати IP 3 Лютого 2017 00:04
А де Молдаван дівся?
Толстенюк Показати IP 3 Лютого 2017 16:22
Хто Мігаса захищає - той адвокат диявола. Але Сафулько Ко клієнтами не перебирає, так? Аби грошики платили, можна і путлера захищати...
итог Показати IP 4 Лютого 2017 02:39
мигаса не посадят, а парня надо везти в военный госпиталь питера или москвы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus