USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Винуватця смертельної ДТП у Нововолинську взяли під варту

5 Серпня 2017 14:24
Луцький міськрайонний суд обрав призвіднику смертельної ДТП запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, удень 3 серпня 2017 року 30-річний мешканець Нововолинська, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «PEUGEOT BOXER», рухався вулицею Автобусною у шахтарському місті й, обганяючи попутні транспортні засоби, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним мотоциклом марки «HONDA». Водій мотоцикла помер на місці події, а призвідник ДТП з місця пригоди зник.

Водію, який уже був раніше судимий, оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого)та обрано йому запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб. Прокурори наполягатимуть і на обмеженні його в користуванні правом керувати транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus