USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Винищувачі НАТО перехоплювали військового літака РФ над Балтикою

17 Вересня 2016 20:15
Винищувачі НАТО, які патрулюють небо над Балтикою, супроводили російський військовий літак Іл-20.

Про це повідомляють Національні збройні сили Латвії у Твіттері, - передає УНІАН.

"17 вересня винищувачі повітряної поліції піднімалися на перехоплення над Балтійським морем неподалік від кордону Латвії літака Іл-20, який належить збройним силам Росії", - йдеться у повідомленні.

Раніше посол України в Латвії Євген Перебийніс заявляв, що після того, що відбулося в Криму і на Донбасі, сценарій можливої агресії Росії проти балтійських держав зараз не є абсолютно неправдоподібним. І тому Латвія значну увагу сьогодні приділяє питанням безпеки, зміцненню своєї армії.

"Російські літаки регулярно курсують поблизу кордонів Латвії, кораблі постійно знаходяться у виключній економічній зоні. І це не може не хвилювати Латвію. Вони до цього ставляться дуже серйозно", - розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бугага Показати IP 17 Вересня 2016 21:09
Шпроти негодують... доколе?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus