USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Випускники українських шкіл зможуть заробити 50 000 своїми знаннями

4 Лютого 2014 15:33
З 1 лютого в Україні стартувала всеукраїнська економічна олімпіада для випускників середніх шкіл "Фінансовий геній". На відміну від звичайних шкільних олімпіад, в ній може брати участь випускник будь-якої української школи, незалежно від його оцінок в табелі. Переможець "Фінансового генія" отримає грант на суму 50 000 гривень на оплату подальшого навчання у вищій школі. Організатором олімпіади стала національна програма фінансової грамотності ПриватБанку ЮніорБанк.



"Це найсучасніша в Україні шкільна олімпіада, взяти участь у якій може будь-хто, - говорить Світлана Нікітіна, керівник проектів ЮніорБанку. - Володарем гранту на навчання в престижному вузі може виявитися випускник будь-якої школи, міської чи сільської. Крім того, всі учасники проекту отримають чудовий шанс підтягнути свої знання з економіки та дізнатися багато нового, що дуже корисно перед вступом до ВНЗ".

Щоб стати учасником "Фінансового генія", потрібно до 17 лютого зареєструватися на Інтернет-сторінці http://www.juniorbank.com.ua/olympics. Обов'язковою умовою участі в проекті є наявність Карти ЮНІОРА - її можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку або замовити на сайті. Потім упродовж чотирьох тижнів конкурсанти будуть через Інтернет виконувати чотири блока завдань (тести та завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи). За результатами тестів і розв'язання задач учасникам "Фінансового генія" будуть нараховуватися конкурсні бали.
Учасниками фінального туру олімпіади, який пройде в головному офісі ПриватБанку в Дніпропетровську, стануть 20 конкурсантів, які набрали найбільшу кількість балів під час першого етапу. Серед фіналістів за підсумками вирішення практичних завдань і кейсів буде визначений "Фінансовий геній" 2014 року. Призери олімпіади отримають грошові призи - 10 000 і 5 000 гривень.


Освітня програма ЮніорБанк стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії і Латвії, об'єднуючи понад 610 000 школярів. В рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання фінансових послуг для дітей і підлітків, але і підтримує спортивний рух і програми популяризації здорового способу життя школярів.



Національна програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Насамперед, це захоплюючий, цікавий матеріал: мультфільми, презентації, ігри і навіть соціальна мережа для юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а у старшокласників є можливість на практиці вивчити економіку, бізнес і фінанси, і визначитися з майбутньою спеціальністю. Унікальна пластикова Карта ЮНІОРА, яка випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, але і спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus