USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вийшов альбом про мистецтво Волині. ФОТО

25 Березня 2011 11:57
У Луцьку побачив світ альбом-каталог народного мистецтва Волині, який став підсумком виставки «В руслі Великого стилю».
Презентація альбому відбулася 24 березня у Художньому музеї, що знаходиться у замку Любарта в Луцьку, – інформує ВІП.
Виставку творів народного мистецтва Волині презентували під час проведення IV Міжнародного фестивалю українського фольклору «Берегиня». Це – твори малярства, ткацтва, лозоплетіння, вишивання, скульптура тощо.
Директор Художнього музею Зоя Навроцька, підводячи підсумок піврічного проекту, розповіла, що виставку оглянуло чимало людей, в тому числі і гості із-за кордону. Альбом-каталог оформив луцький фотограф Віктор Чухрай.
«Аж не віриться, що це все увібралося у таку чудову книгу-каталог», – зазначив начальник управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації Володимир Лисюк.
А директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк запропонував видавати подібні альбоми після кожної подібної виставки.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Л А Д О М И Р Показати IP 25 Березня 2011 18:48
краса неземна :)
Лишега Показати IP 26 Березня 2011 09:54
Чудова виставка та каталог. Мистецтвознавець Зоя Навроцька як директор Художнього музею робить корисну просвітницьку справу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus