USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Визначили, які торговельні заклади у Луцьку працюватимуть цілодобово

28 Березня 2017 12:34
Режим роботи декількох торговельних закладів встановили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 28 березня.

Члени виконкому розглянули низку питань про погодження режимів роботи торговельних закладів. Так, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай повідомила, що пропонують затвердити режим роботи для супермаркету «Express ТАМ ТАМ» на проспекті Відродження, 14а до 23 години. Члени виконкому підтримали цей проект рішення. Також до 23.00 встановили режим роботи для гіпермаркету «Там Там» на проспекті Соборності, 43.

Цілодобовий режим роботи до 1 січня 2018 року встановили для торговельного павільйону «Домашній» на проспекті Відродження, 51б та магазину «Домашній» на проспекті Відродження, 4а. Також цілодобовий режим роботи погодили для багатофункціональної арени в торгово-розважальному центрі на вулиці Сухомлинського, 1.

Окрім цього, цілодобовий режим роботи просили встановити кафе «Брама» на проспекті Соборності, 43.Член виконкому Ігор Муковоз поцікавився мотивацією встановлення цілодобового режиму роботи для цього об’єкту, який раніше працював до 23.00. Зі слів Наталії Рибай, заклад розташований окремо від житлових будинків і нікому не заважатиме. З її слів, на місці достатньо відеокамер спостереження та охорони. Члени виконкому усе ж не підтримали встановлення цілодобового режиму роботи для закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus