USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Визначили кращих держслужбовців Волині

19 Червня 2014 11:06
ІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед держслужбовців обласної та районних державних адміністрацій у номінації «Кращий спеціаліст» та «Кращий керівник» відбувся 16-17 червня. Про це інформує Волинь info.

До Дня державної служби, 23 червня, на Волині нагородять переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Саме вони представлятимуть область у ІІІ турі конкурсу, який відбудеться в Києві.

За результати конкурсу, в номінації «Кращий спеціаліст» серед державних службовців обласної державної адміністрації перемогу здобула головний спеціаліст департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Віталія Геба. Друге місце дісталося провідному спеціалісту управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Олені Андрущак. Третє – головному спеціалісту департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Тетяні Зімник.

У номінації «Кращий спеціаліст» серед державних службовців районних державних адміністрацій перемогу здобула головний спеціаліст відділу освіти Іваничівської райдержадміністрації Неоніла Вижва. Друге місце дісталося головному спеціалісту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ратнівської райдержадміністрації Віті Шевчук. Третє – головному спеціалісту-бухгалтеру відділу бухгалтерського обліку управління фінансів Любомльської райдержадміністрації Оксані Самойліч.

Натомість у номінації «Кращий керівник» перемогу здобула завідувач сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Турійської райдержадміністрації Інна Підгайна. Друге місце посіла начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Локачинської райдержадміністрації Любов Іванюк. Третє – начальник управління соціального захисту населення Ковельської райдержадміністрації Олена Давидович та начальник відділу розвитку торгівлі, споживчого ринку та цінової політики департаменту економічного розвитку і торгівлі Волинської облдержадміністрації Вероніка Бальбуза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
1112 Показати IP 19 Червня 2014 11:41
Клоуни! На фоні скорочення імізерних вибирають кращого з кращих!!!! Розігнати відділ держслужби - нероби, війна в країні а вони конкурси проводять
Суддя Дредд. до 1112 Показати IP 6 Липня 2014 08:31
А чому ж не воюєш?
жюрі Показати IP 19 Червня 2014 11:56
Висновки абсолютно не об'єктивні: найкращий держслужбовець - Андрій Тімейчук з податкової. Він - депутат обласної ради, який, як воша дірявого кожуха, до останнього тримався Партії Регіонів, успішно уникнув люстрації і зараз готується сісти в крісло очільника волинських фіскалів. Це - справжня ФІГУРА, монстр держслужби, а ваші "переможці" - пішачки, що нічого не вирішують.
Суддя Дредд. до жюрі Показати IP 6 Липня 2014 08:33
Нічого не вирішуєте Ви...Крім реклами своєму протеже.................
яковлєва Показати IP 19 Червня 2014 12:17
додайте.та Романюка.розказують про 350 тис. доходу в місяць з 6 га завокзального..забуваючи що сам горгут здаючи площу по 60 грн.кв.(лише за підмітання.все решту по тройному тарифу та по прихоті комсомольського вожака) має біля 4 міліонів в місяць чистими..такі крепкі гаспадарникі..такі голови луцького та ківерцівського міському комсомолу..доїльний аппарат працює всюди.і на тих же!поки?
там до яковлєва Показати IP 19 Червня 2014 12:18
ще і женя ткачук і всякі разні цнатливі люди пристроїлись в помощь..
Анонім до там Показати IP 19 Червня 2014 12:37
Вйна діток наши вбивають, а державні службовці кращі з кращих.Розігнати їх дармоїдів ці служби,які служать собі. На Донецьк їх,чого сидять у кабінетах? Наших діток на війну, а самі себе люблять.Бо барани стадо неотесане, то й роблять,що хотять з нами
Суддя Дредд. до Анонім Показати IP 6 Липня 2014 08:35
На рахунок баранів.....В даному контексті питання говорите тільки про себе..........
Люстратор Показати IP 20 Червня 2014 11:19
А на мою думка, такі конкурси це і є ЛЮСТРІЦІЯ - визначення кращих з кращих, та призначеня їх на керівні посади в органи державної влади за розумовими та професійними ознаками, а не за родинними звязками чи корупційними схемами.
Суддя Дредд. до Люстратор Показати IP 6 Липня 2014 08:34
Логічно...........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus