USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вже завтра у Ковелі стартує опалювальний сезон

7 Жовтня 2015 12:29
Опалювальний сезон у Ковелі стартує 8 жовтня.

Про це йдеться в розпорядженні міського голови Олега Кіндера, ‒ повідомляють у Ковельській міській раді.

8 жовтня підприємство теплових мереж «Ковельтепло» розпочне подавати тепло у дошкільні, загальноосвітні навчальні заклади та лікувальні установи міста.

А з 9 жовтня буде тепло й у помешканнях ковельчан у багатоквартирних житлових будинках, на підприємствах, установах та організаціях, підключених до системи центрального опалення.

Крім того, у розпорядженні міського голови йдеться про застосування до боржників передбачені законодавством і договорами заходи щодо забезпечення розрахунків за спожитий природний газ та теплову енергію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Крук В.М. Показати IP 7 Жовтня 2015 20:37
Кіндер хоче набрати балів перед виборами ! Хоча з таким початком опалення в багатоквартирних будинках,палка з двух кінців.... ціни "кусаються",можна пока обійтись і без опалення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus