USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Я хочу бачити життя»: у центрі Луцька збирають кошти для діток із вадами зору

9 Квітня 2017 16:42
«Я хочу бачити життя» - саме під таким гаслом відбувається фінал XII акції «Серце до серця». Більше тисячі волонтерів збирають кошти на закупівлю обладнання у Волинську обласну дитячу лікарню для дітей із вадами зору, яке допоможе діагностувати захворювання у немовлят, вчасно виявити та ефективно лікувати сліпоту та косоокість.

Акція проводилася в усіх районах Волиської області, а фінал благодійної акції відбувається сьогодні, 9 квітня, у Луцьку на Театральному майдані, де волонтери організували збір коштів заради допомоги дітям.

Захід стартував близько 15:00 із колективних танців, а також учасники заходу під час флешмобу утворили велике серце.
Співорганізатор благодійного заходу Ірина Кочубей розповідає, що найактивнішими в проведення акції є студенти.

«Із початку старту збору коштів нам вдалося провести чимало заходів і ми бачимо, що найактивніші тут студенти. Приємно, що цього року нам допомагає сама погода, адже торік був дощ, вітряно й холодно. Ми закликаємо усіх долучатися до благородної мети, аби разом творити добро», - розповіла Ірина.
Усім, хто на майдані в скриньку з пожертвами кидає гроші, волонтери дарують символічні сердечка або малюють такі сердечка на обличчі. Один із тих, хто в цей день носить символ добра, – лучанин Святослав.

«Це дуже хороша акція, а найголовніше, що прозора, адже ми точно знаємо, що ці кошти надійдуть саме діткам, а не деінде. Я підтримав акцію матеріально, за це отримав наліпку у формі серця, яке символізує небайдужість людей. Я носитиму її, аби інші бачили, зацікавлювалися та теж допомагали збирати гроші», - говорить Святослав.
Зі слів організаторів, цього року зголосилися допомогти у проведенні акції майже 1200 волонтерів.

Уперше до цієї справи взялася студентка Тетяна. «Я навчаюся на першому курсі. В університеті в усіх запитували, хто хоче бути волонтером, от я і відгукнулася. В світі багато зла та жорстокості, а тут є можливість змінити щось на краще. Вважаю, що це мій обов'язк допомагати у такій благородній меті», - наголосила дівчина.
Збір коштів триватиме до вечора. На завершення акції о 20:00 відбудеться фаєр-шоу.

Нагадаємо, торік волонтери за виручені кошти під час благодійної акції «Серце до серця» купили обладнання для відділення реанімації Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання. Зокрема, вдалося зібрали 144 875,04 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Mia Показати IP 9 Квітня 2017 18:39
Яким чином можна буде скористатися коштами цього фонду? Мені цікаво як матері дитини, яка має вади зору. Куди слід звертатися і чим можуть допомогти. В поліклініці огляд і так безкоштовний. На яке діагностування збиралися кошти?
Mia Показати IP 9 Квітня 2017 22:37
Перепрошую, не бачила, що кошти підуть на обладнання обласної лікарні. Дякую за організацію такої акції!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus