USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як на субсидію впливають грошові перекази з-за кордону

4 Жовтня 2018 07:40
Отримання великих грошових переказів з-за кордону може впливати на вирішення соціальних органів про нарахування субсидії на житлово-комунальні послуги.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства соціальної політики.

«Отримання переказів з-за кордону, розмір яких перевищує 50 тисяч гривень може трактуватися органами соціального захисту населення як дохід і буде враховуватися при розрахунку розміру субсидії», - йдеться в повідомленні.

Також на рішення щодо розрахунку субсидії впливатиме виграш в лотерею суми, що перевищує 50 тисяч гривень.

Разом з тим, в Мінсоцполітики зазначили, що на рішення про отримання субсидії або її розмір не впливають доходи від нарахованих банківських депозитів, відсотки від них і кешбек від банківських установ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пенсіонери Показати IP 4 Жовтня 2018 09:19
як чиновники задекларували такі статки великі то це чесно і нормльно??!!!! Якщо гройсман живе в тещиній хаті то це теж нормально, да??!!!! Аті хто на субсидіях то це такі багаті і заможні, що ще субсидії позабирає влада і все корупції вже ніде не буде!!!!!!!!!!!! ганьба що так забирають субсидії в людей яким не дали ні роботи ні гідної зарплати ні гідної пенсії!!!! Чому ще цей Уряд не у відставці?????????????
ан Показати IP 4 Жовтня 2018 09:52
нехай держава доплачує заробітчанчам за те що кидають свої сім.ї. Бо робота в далечині від родини нічого доброго не несе окрім заробітку більшого.А вони ще й забирають субсидію. Бо мільйонери українці які їздять за кордон.
К.лучанин до ан Показати IP 4 Жовтня 2018 10:10
ВИСНОВОК НАПРОШУЄТЬСЯ : ГНАТИ ЦЮ АНТИНАРОДНУ ВЛАДУ, бо нічого доброо для людей не робить і перспективи нема, а є лише погіршення.
ТЕТЯНА Показати IP 22 Листопада 2018 18:45
Чи буде враховано в сукупний дохід при оформленні субсидії грошовий переказ, який надійшов з Казакстану, від дітей щоб встановити памятники на могилах батьків. Сума переказу Десять тисяч шістьсот гривень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus