USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Як у міліції Волині працює штаб контролю

10 Грудня 2013 10:56
9 грудня 1991 року відповідним наказом МВС в Автономній Республіці Крим, містах Києві та Севастополі, областях утворилися штабні підрозділи. За цей час штаб волинської міліції очолювали Олександр Романюк, Віктор Марчук, Олександр Мірчук, Василь Куць, Тарас Пазин та Олег Пасічник. Нині ж роботу підрозділу знову координує полковник міліції Тарас Пазин, інформує СЗГ УМВС України в області.

«У відповідності до покладених завдань, штаб УМВС координує та узгоджує дії органів і підрозділів внутрішніх справ у боротьбі зі злочинністю та охороні громадського порядку, здійснює безпосереднє стеження за станом оперативної обстановки та організацію реагування на її зміни, – розповідає Тарас Пазин. – Служба систематично аналізує стан злочинності та громадського порядку, результати роботи органів внутрішніх справ, прогнозує розвиток криміногенної ситуації».

З метою підтримання належної оперативної готовності міліції області організовані систематичні тренування добових нарядів, чергових слідчо-оперативних груп під час ускладнення оперативної обстановки, у тому числі під час надходження повідомлень про скоєння тяжких злочинів. Проводиться чимало раптових, у тому числі нічних перевірок стану організації оперативно-службової діяльності органів внутрішніх справ області.

«Я постійно наголошую, що жодне повідомлення не може залишитися поза увагою міліції. Крім того, завжди намагаюся дивитися на міліцію очима звичайного громадянина: це допомагає виявити недоліки у нашій діяльності та швидко їх усунути», - розповів полковник міліції.

Зараз у штабі разом із черговою частиною трудиться 24 працівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus