USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як волинському журналісту вдалося вирватися з полону. ОНОВЛЕНО

19 Травня 2014 12:28
Стали відомі подробиці перебування у полоні волинського журналіста Сергія Шаповала. У полоненого відібрали все, навіть обручку, а останні два дні не годували. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Нагадаємо, 26-го квітня на Сході України зник журналіст місцевого видання Сергій Шаповал. Як виявилося, він потрапив у полон до сепаратистів і перебував у приміщені Донецької облдержадміністрації. На щастя, увечері 18-го травня, з’явилася інформація, що нашому колезі вдалося звільнитися з полону.

Cепаратисти відібрали у чоловіка чи не усі особисті речі, забрали, ніби, навіть шкарпетки. З цінних речей, які лишилися у терористів це: телефон, диктофон, ноутбук, гроші та обручка.

Годували полоненого вкрай погано. Іноді доводилося їсти лише один раз в день. Останні два дні взагалі не давали ані їсти, ані пити. Зараз Сергій Шаповал поки перебуває у столиці, але вже сьогоднішньої ночі планує повернутися до Луцька.

Як повідомляє ВолиньPost, Cергієві Шаповалу вдалося визволитися з полону донецьких сепаратистів завдяки сприянню народного депутата Нестора Шуфрича і керівника руху «Український вибір» Віктора Медведчука. Про це розповів Сергій Шаповал.

«У неділю у кімнату, де мене тримали, зайшов один з «ополченців» і заявив: певно, тебе заберуть. Саме про тебе домовляються», - розповів Шаповал.

Журналіст повідомив, що Медведчук і Шуфрич мали при собі список з 14 людей, які перебувають у полоні сепаратистів. Один з них – журналіст. Ним і виявився Сергій Шаповал. «Зі слів Шуфрича, мене від сепаратистів забрали першим з цих 14-ти», - розповів він.

З Донецька до Києва літаком Меведчука Шаповал летів у футболці з символікою «Донецької народної республіки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Волинь Показати IP 19 Травня 2014 13:05
Дякувати Богу, повернувся . І знову на кожному кроці нашого життя-буття йдуть торги. Продають людей як тавар, партіями.
борода до Волинь Показати IP 19 Травня 2014 23:30
коментар було видалено
Сказка Показати IP 19 Травня 2014 13:07
Не рассказал, случайно, чего он туда ездил?
Тарас Показати IP 19 Травня 2014 13:22
Отобрали все! Но зато побрили! А так и не сказал-зачем поперся туда?
Руслана Показати IP 19 Травня 2014 13:23
виграв гранд у "Телекритиці" на поїздку екстремальну і поїхав.....................
Дмитро Показати IP 19 Травня 2014 13:40
Це нагадує мені Бориса Березовського і Чеченську війну..... П.С., Медведчук викупляє людей у сепаратистів? - так він же ж лобіст Путіна на нашій Україні.....щось тут не чисто!!!!!
Нечисто до Дмитро Показати IP 19 Травня 2014 13:49
Шуфрич, Медведчук!!!!Викуповували багато, але чомусь Шаповал про це заговорив!Де інші!Чого мовчать!І чи були взагалі?Може його ще Шойгу в багажнику до Києва перевозив по документах Матвієнко? Шаповал в підвалі адміністрації сидів!А Тарута на 3 поверсі адміністрації наради збирав!
Аня Показати IP 19 Травня 2014 14:18
Хероя йому присвоюйте. Чого туди поперся? Слави захотілося.Нерозумним його можна порахувати, а не Героєм.хто його туди посилав. Журналіст,без його висвітлення не обійшлося б наше ЗМІ.Шикарне видання.Капец.
скептик Показати IP 19 Травня 2014 23:46
Раскудахкались диванные герои.Мужик в плену был у реальных отморозков и хорошо, что вернулся живым

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus