USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які вулиці Луцька планують освітлити у 2017 році

8 Листопада 2016 14:22
Перелік з майже трьох десятків луцьких вулиць, де потрібно облаштувати мережі вуличного освітлення, повідомили в «Луцьксвітлі».

Про це йшлося під час ознайомлення з роботою КП ЛПЕ «Луцьксвітло» у рамках дня депутата 8 листопада.

Так, депутат Тарас Шляхтич поцікавився, скільки вулиць, на яких відсутнє вуличне світло, наступного року планують освітлити за ініціативою підприємства. Як повідомив директор підприємства Іван Кубіцький, наразі подали пропозиції по 27 вулицях, де потрібно здійснювати будівництво мереж вуличного освітлення. Це мікрорайон вулиці Малоомелянівської (10 вулиць), вулиці Ковпака, Вітковського, Південна, Потапова, Літня, Тещин язик, Вавилова, 1-й та 2-й Збаразькі провулки, Бородіна, Вишневецька, Збаразька, Лятошинського, Молодогвардійців, Запольської та Східна.

Окрім цього, нагальним, на думку очільника підприємства, є освітлення вулиці Мамсурова від кладовища до розвороту тролейбуса на вулиці Окружній. Цей відрізок, де насичений потік автотранспорту, абсолютно не освітлюється, а також на ньому відсутня розмітка. До фінансування освітлення цього відрізку планують залучити розташований неподалік завод «Кромберг енд Шуберт».
Зауважимо, що сьогодні під час оперативної наради в першого заступника Луцького міського голови директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як повідомляла про велику кількість скарг щодо налагодження зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій. Так, з цього приводу надійшло 87 звернень протягом двох тижнів. Окрім того, з її слів, за цей період відновили освітлення вулиць Народних дружинників, 7,10, 16, Сенатора 1, 3, Чорновола, 6, П’ятницька гірка, 11, Гордіюк, 12, 41, Кременецька, 10, Воїнів-Інтернаціоналістів, 2, проспекту Соборності, 30, 32а, 32б, Братковського, 1, Шопена, 13. На контролі перебувають питання щодо налагодження зовнішнього освітлення на вулиці Щедріна, 22, 26, Театральній, 2, Станіславського, 11, Наливайка, 45 та по проспекту Соборності, 6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus