USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Якою на Волині буде погода на Новий рік

31 Грудня 2016 09:37
Легкий морозець і пухнастий сніг, що іскриться в променях сонця, - таку погоду лучани вважають найкращою для новорічних свят. Але чи буде вона саме такою на Новий рік?

У Волинському обласному центрі з гідрометеорології розповіли, що «найближчими днями погода на Волині буде спокійною», повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

«Це все завдяки антициклону, центр якого зараз знаходиться над Європою. Тому найближчими днями буде без опадів. На дорогах утримається ожеледиця, вітер переважатиме південно-західного напрямку, 5-10 метрів за секунду. Температурний режим становитиме: вночі – 2-7 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Такою буде погода до 4 січня 2017 року. А далі до нас завітає потужний циклон і характер погоди зміниться», - розповіла синоптик Світлана Гончаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus