USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Який прибуток можуть отримати волиняни від вирощування орхідей

15 Вересня 2015 13:13
Депутат облради запропонувала аграріям вирощувати орхідеї на Волині, оскільки ціни на квіти значно вищі за ціни на звичну картоплю.

Про це під час засідання інтерактивного прес-клубу у редакції газети «Волинь-нова» сьогодні, 15 вересня, повідомила депутат волинської обласної ради Раїса Кучмук. «Знаєте, скільки коштує вазон орхідеї? Ціна такої квітки коливається від 150 до 300 гривень» - звернулась вона до присутніх у залі засідань аграріїв та посадовців.

Обраниця громади зізналась, що саме висока вартість орхідей спонукала її вирощувати їх у власному кабінеті самостійно.

«Виявилось, що це не так вже й важко, за умови, якщо ознайомитись з технологією у мережі інтернет. Але чи вчимо ми цьому старшокласників у школі?

Зокрема, пригадайте, скільки виникло проблем, коли на Волинь загнали висококласні комбайни, а наші селяни боялись підійти до них, увімкнути. І якщо ви порівнюєте співвідношення ціни «картопля-малина», то я пропоную вирощувати орхідеї або страусів.

Тільки, єдине, навчіть цьому людей», - висловила креативну пропозицію пані Раїса.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що через занижені ціни на картоплю, волинські селяни поступово починають «переходити» на вирощування ягід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
орел Показати IP 15 Вересня 2015 13:45
а потім їжте свої орхідеї . Встановіть нормальну закупівельну ціну на продукцію картоплі "Умніки"
Анонім до орел Показати IP 15 Вересня 2015 14:45
Дело не только в том, что картошки не будет, но и в том, что согласно этой красавице - если хотите быть богатыми ка Билл Гейтс, то занимайтесь программированием.
ЙЙЙ Показати IP 15 Вересня 2015 14:14
Не хочеться й коментувати...
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 23:26
Тоді картопля буде по 150 грн. за штуку, а орхідеї - 5 грн. кг.
Черешенька Показати IP 23 Вересня 2015 19:45
Більшої дурні годі й чекати.... Одна справа не вгробити квііточку, яка в тебе на вікні (і то деякі умудряються згноїти), і вже зовсім інша виростити орху з насіння. Обладнання, спеціальне середовище, стерильність і багато іншого.... Між мікроскопічною насінинкою і квітучою орхою - роки!!! Чи пані Рая вирішила, що полиставши сторінки одурівших домогосподарок, які сплять і бачать себе ГУРУ орхідейної справи, насінням екзотичних квітів можна засівати поля?? Хто за неї голосував.... Кошмар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus