USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Яскраві вогні нічного Луцька. Фоторепортаж

18 Листопада 2018 21:11
Вечір змінює день, а ніч змінює вечір, проте Луцьк не спить. Сяють ліхтарі, увімкнене світло у вікнах містян манить і собі чимскоріше потрапити додому і зігрітися у цю холодну пору.

Проте, якщо ви затримаєтеся і оглянетеся довкола, помітите безліч вогнів, які перетворюють давні вулиці та сучасні проспекти. Якась магія змінює костел у Старому місті, замок Любарта відпочиває від туристів, а вулиці наче оновлюються від тисяч людей та машин, які щодня кудись поспішають.

Варто затриматися на мить – і насолодитися тишею, морозним повітрям, зарядитися енергією разом з містом, щоб довгі осінні та зимові вечори і ночі були такими ж насиченими, як і все коротші дні.

А поки погляньте нічні вогні Луцька у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Фото Олександри Власюк:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus