USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З бійця 51 ОМБ Котика остаточно зняли підозру

4 Червня 2016 14:59
Підозру у дезертирстві з бійця 51 ОМБ Віктора Котика зняли остаточно.

Про це на своїй сторінці у мережі написав правозахисник Василь Нагорний.

З його слів, він сьогодні, 4 червня, приїхав з військової прокуратури Луцького гарнізону, куди водив Віктора Котика.

«Все, епопея з бійцем Котиком завершилась, підозри з цього героя 51 ОМБр зняті! Шкода, що не було прокурора Балакунця, який тероризував бійця більше року. Віктор просто хотів йому подивитись в очі! Хочу також подякувати, водієві маршрутки (чи Львів-Луцьк, чи Львів- Любешів). Машина, якою друзі везли Котика, поламалась в дорозі і він пересів на маршрутку. Посвідчення УБД цього бійця тільки в процесі виготовлення, а тому Котик заплатив повну вартість за проїзд. Хтось з пасажирів впізнав Віктора і підійшов до водія, розповів, що цей хлопчина зі своїм підрозділом розбив ворожу колону під Іловайськом. Водій на зупинці підійшов до Котика і повернув йому сплачені кошти. Myrka Ivanвперше тобі не маю на що поскаржитись», - йдеться у дописі Нагорного.

Нагадаємо, 25 серпня воїнуВіктору Котику прокуратуравручилаповідомлення про підозру. Військова прокуратура Луцького гарнізону звинуватила старшого солдата в самовільному полишенні військової частини в період з грудня 2014-го по травень 2015 року. Віктор Котик воював в Іловайську, звідки його протитанкова батарея виходила останньою.

На жаль, хлопці не змогли вийти з оточення і потрапили в полон. За 3 дні їх обміняли, тож Віктора направили на реабілітацію. Згодом він прибув до військової частини, однак у зв’язку з розформуванням 51-ої бригади, він не знайшов своїх командирів і не отримував жодних вказівок та завдань. Тож, залишивши свої координати для виклику, Віктор поїхав продовжувати лікування та реабілітацію. Зокрема, він перебував у медустановах Дніпропетровська, Вінниці та Луцька.

Після повернення додому хлопця нагородили пам’ятним знаком за «Воїнську доблесть», а через декілька днів принесли повідомлення про підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
марія Показати IP 4 Червня 2016 15:56
про які очі балакунця говорите?...люди , опамятайтеся! там немає ні серця, ні душі, ні очей....
Віра Показати IP 4 Червня 2016 17:27
Дуже раді за нашого Героя Віктора Котика і дякуємоВам, пане Василю! Ви теж Герой!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus