USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З держбюджету виділили 200 тис. на ремонт будинку культури в селі на Волині

9 Травня 2019 07:00
У селі Морозовичі Поромівська об'єднана територіальна громада Іваничівського району відремонтують покрівлю будинку культури. Зроблять це за підтримки народного депутата Ігоря Гузя. За його поданням на ці потреби у держбюджеті виділили 200 тис. грн.

Як розповів староста Микола Тюхта, загальна площа даху, що потребує ремонту, становить 900 м кв. Для того, щоб розпочати перші роботи, виготовили технічний паспорт приміщення. Зробили зусиллями громади. Після цього, замовили експертизу, що мала б надати висновки, чи витримають стіни, фундамент клубу.

«Майже місяць тривала експертиза. Її вартість обійшлася місцевому бюджету в 40 тис. грн. Висновок експертизи підтверджує, що можна проводити всі необхідні ремонтні роботи у Будинку культури. Спочатку доведеться укріпити стіни, зробити відмостку», - повідомив він.

Планово роботи з ремонту даху мали б розпочатися ще у березні. Але затримка відбулася через виготовлення технічного паспорта та проведення експертизи. Крім того, загальна вартість проекту – майже мільйон гривень. Громада сподівається на подальшу підтримку парламентаря. Також залучатимуться кошти з місцевої казни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus